0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
adıge sende gule gule kullan canım,hemen hemen aynı senınkıyle benımkı:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenmde geldi nihayet sana neler geldi lipglos pembe ama rengi çok güzel kırmızı oje,siyah rimel,kahve pembe karışımı terracotta ve kırmızı ruj. sana gelmedimi dahayokk p.tesi gelir heralde bana şeftali tonu allık gelsnnnn inş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenmde geldi nihayet sana neler geldi lipglos pembe ama rengi çok güzel kırmızı oje,siyah rimel,kahve pembe karışımı terracotta ve kırmızı ruj. sana gelmedimi daha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenmde geldi nihayet sana neler geldi
benmde geldi nihayet
papatya cgm sen de kazanmıstınben ılk hafta kazandın sanıyordumbenımkı geldgıne gore senınkıde gelmelıydı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpapatya cgm sen de kazanmıstınben ılk hafta kazandın sanıyordumbenımkı geldgıne gore senınkıde gelmelıydı he bıleydım derdım evett ya arastaki adama sölesydn bizede ugramasnı
kırık gelen ürünlerin yerine yenisi gelmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkırık gelen ürünlerin yerine yenisi gelmedi benim allık da kırılmış leydi kozmetikten nereye haber vereceğiz?