evet ups kargo ile geldi hatta bugün
evet ups kargo ile geldi hatta bugün
bizdenm neden istedi bu ozmn 1.30 tl istedi verdik aynı boyun yastığı aynı kargo allah allah
anasayfada birkaç ürün var indirimli üzerine bd liraları ekleyip alıyorsunuz
ben 3-4 parça birşey aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinher üründen 1 tane var sanırım çünkü benim aldıklarım listeden kayboldular
büyükdepo iyice zora sokmaya başladı herşeyi zaten dünyanın fişini girdiğiniz halde piyasada 1 liralık ürünü burada 135 depoliraya veriyorlar ve hala fişlerin ne için kullanıdıklarını acıkca söylemiyorlar piayasa araştırmasymış!
ben artık girmiyorum fiş falan...saçma sapan bi site olmuş..dünyanın depo lirasını istiyorlar kıytırık bir ürün vermek için.üyelik nasıl iptal ediliyor bilen varmı??
ben oyundan büyük gıda paketi kazanmıstım içinde birsürü ürün vardı:)
ben oyundan büyük gıda paketi kazanmıstım içinde birsürü ürün vardı:)
ne oyunu,sitede oyunmu var..linki yokmu göremedim
evet giris yapınca üstte oyun yazıyor
Kazanmak için bizden bir şeyler almak zorunda değilsiniz….. Nereden olursa olsun alışverişinizi yapın, alışveriş yaptıkça kazanın...
Hemen ücretsiz üye olun, günlük hayatınızda nerden almış olursanız olun, yaptığınız her türlü alışveriş fişlerinizi sisteme kayıt edin ve bizden Depo Liralarını kazanmaya başlayın.
Türkiye’de ilk defa uygulanan bu sistemle bizden alışveriş yapmasanız da kazanacaksınız. Kazandığınız Depo Liralarını, web sitemizde satılan; gıdadan, temizlik ürünlerine, bilgisayardan zücaciyeye onbinlerce üründe indirim olarak kullanabileceğiniz gibi bir süre sonra anlaşmalı mağazalarda da kullanarak alışverişlerinizi çok ucuza getirebileceksiniz. Kazandığınız Depo Liralarını ister hemen kullanıp ekstra indirim alın, isterseniz biriktirin daha sonraki sürpriz ve avantajlardan yararlanın…
Şimdiden bol kazançlar ve ucuz alışverişler dileriz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ben üye oldum hatta iki tanede ürün aldım anket depo puanlarla ama fiş onayları çok geç 1,5 aydır hala Onay bekleyen 66,14 Depo Liranız bulunmaktadır ibaresi var müşteri temsilcisinede sordum sırayla onaylanıyormuş heralde seneye ancak onaylanacak