0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 gün oldu onaylanmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2011 de üyeliğe göre 2000 tl arttırıla bilirmiş aslında baskı yapalım sunu 4000 tl yapsınlar arkaşlar bu sözüme katılan var mı yüklenelim,doğru söylüyorsun.ama bd club a telefon ve tencereler dışında da mallar koysalar iyi olur, geçen ay cem pırlanta tencere aldım sade dl puanla.Gömleklere gelince de %70 polyester %30 coton.Almış biri olarak diyorum.defacto gömlek almıştım bende abime 1 hafta içinde sökülmeye başladı ya :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2011 de üyeliğe göre 2000 tl arttırıla bilirmiş aslında baskı yapalım sunu 4000 tl yapsınlar arkaşlar bu sözüme katılan var mı yüklenelim,doğru söylüyorsun.ama bd club a telefon ve tencereler dışında da mallar koysalar iyi olur, geçen ay cem pırlanta tencere aldım sade dl puanla.Gömleklere gelince de %70 polyester %30 coton.Almış biri olarak diyorum.
2011 de üyeliğe göre 2000 tl arttırıla bilirmiş aslında baskı yapalım sunu 4000 tl yapsınlar arkaşlar bu sözüme katılan var mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2011 de üyeliğe göre 2000 tl arttırıla bilirmiş aslında baskı yapalım sunu 4000 tl yapsınlar arkaşlar bu sözüme katılan var mı yüklenelim,doğru söylüyorsun.ama bd club a telefon ve tencereler dışında da mallar koysalar iyi olur, geçen ay cem pırlanta tencere aldım sade dl puanla.Gömleklere gelince de %70 polyester %30 coton.Almış biri olarak diyorum.defacto gömlek almıştım bende abime 1 hafta içinde sökülmeye başladı ya :S hadi ya bana da bugün geldi daha giymedim korkmaya başladım