0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki tc nosunu verdiniz mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmaille fişleri nasıl yolluyoz resmini çekip mi? yada nasıl tarıyoruz? pek bilgisayardan anlamıyorum da:( En güzeli fişleri bilgisayara kaydettiğin sıraya göre A4 kağıdına yapıştır ve kaç A4 varsa hepsini sitede verilen fax adresine gönder,10 dakika sonra arayıp fax larınızın ulaşıp ulaşmadığını öğrenin.Ben böyle yapmayı düşünüyorum. teşekkürler Rica ederim,arkadaşlarımızı bilgilendirmek görevimiz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmaille fişleri nasıl yolluyoz resmini çekip mi? yada nasıl tarıyoruz? pek bilgisayardan anlamıyorum da:( En güzeli fişleri bilgisayara kaydettiğin sıraya göre A4 kağıdına yapıştır ve kaç A4 varsa hepsini sitede verilen fax adresine gönder,10 dakika sonra arayıp fax larınızın ulaşıp ulaşmadığını öğrenin.Ben böyle yapmayı düşünüyorum. teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmaille fişleri nasıl yolluyoz resmini çekip mi? yada nasıl tarıyoruz? pek bilgisayardan anlamıyorum da:( En güzeli fişleri bilgisayara kaydettiğin sıraya göre A4 kağıdına yapıştır ve kaç A4 varsa hepsini sitede verilen fax adresine gönder,10 dakika sonra arayıp fax larınızın ulaşıp ulaşmadığını öğrenin.Ben böyle yapmayı düşünüyorum.
maille fişleri nasıl yolluyoz resmini çekip mi? yada nasıl tarıyoruz? pek bilgisayardan anlamıyorum da:(
ben anlayamadım depo puan4,16 + 45,14 lira diyo üstüne paramı vericem
alan arkadaşlar bilgilendirirseniz iyi olur