Gönderen Konu: Lütfenn benim için çoook önemli  (Okunma sayısı 8129 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
Ynt: Lütfenn benim için çoook önemli
« Yanıtla #20 : 05 Eylül 2010, 00:21:13 »
bide bi soru süslücüm ya
son kullanma tarihi geçmiş ilaçlar zarar vermezmi hayvancıklaraa :(
ölmesinler bide ya bende cok seviyorum hayvanları biliosun

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 05 Eylül 2010, 00:37:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bide bi soru süslücüm ya
son kullanma tarihi geçmiş ilaçlar zarar vermezmi hayvancıklaraa :(
ölmesinler bide ya bende cok seviyorum hayvanları biliosun
hayır canım bunu söyleyen kişi barınağın veterineri zaten  :-* iğneler ağır gelmez veteriner aklına gelen her ilaç olur dedi bana.ne bulursan getir dedi yani.özel mesajlarınız geliyor çoook teşekkür ederim.özlemcim senin ne kadar yardım sever bi insan olduğunu zaten biliyorum  :-* özlem bana bi koli bebek maması yolladı arkadaşlar çok ihtiyacı olan birisine verdim burda söyledim diye kızıcan ama .. benim yaptığım ne ki iyiliği sizler yapıyorsunuz ben sadece aracıyım  ;)

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 05 Eylül 2010, 13:56:20 »
bende bayram donemı  cok yogun calısıorum ama bayramdan sonra sana bisuru ılac yollayabılırım arkadasım :-*
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 05 Eylül 2010, 15:09:23 »
bende bayram donemı  cok yogun calısıorum ama bayramdan sonra sana bisuru ılac yollayabılırım arkadasım :-*
oleyyy dolu ilacımız oldu  :)  teşekkür ederim kuzum  :-*

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 06 Eylül 2010, 20:35:17 »
 :-* :-*
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı emremustafa

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #25 : 13 Eylül 2010, 15:48:54 »
İlaçları hangi adrese yollayacaz...................

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #26 : 13 Eylül 2010, 15:59:20 »
günü geçmiş antibiyotikleri dozuna dikkat ederek eziyorum , tavuk suyu ile karıştırıyorum sıvı halde vereceğim yemeklerine sıkıyorum. Özellikle kışın soğukta en çok ihtiyacları  olan şey antibiyotik. Bende kullanıyorum yoksa gönderirdim herkese ilaç soruyorum.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 13 Eylül 2010, 22:08:04 »
bende daha yeni gördüm tarihi geçmişleri attım geri kalanıda sağlık ocağına verdim ama artık aklımda bulunucak...bende tarihi geçenler zarar vermezmi diyecektim ama açıklamışsınız zaten ağrı kesici ve antibiiyotik biriktirebilirim belki biraz biriktirince size ulaşırım...
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı seker_lady

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 14 Eylül 2010, 00:40:55 »
Süslü öncelikle bu bilgi için gerçekten çok ama çok teşekkür ederim. Bu zamana kadar bunu duymamıştım çok da şaşırdım. Her ev gibi bizde de ilaç çok fazla. Hayvanları inanılmaz çok seviyorum..İstanbulun merkezinde oturduğum için bir çok barınağa yakınım... Çevremden de toparlayıp bizzat kendi ellerimle barınağa götüreceğim ilaçları.. Tekrar tekrar teşekkürler...

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 14 Eylül 2010, 21:46:38 »
Süslü öncelikle bu bilgi için gerçekten çok ama çok teşekkür ederim. Bu zamana kadar bunu duymamıştım çok da şaşırdım. Her ev gibi bizde de ilaç çok fazla. Hayvanları inanılmaz çok seviyorum..İstanbulun merkezinde oturduğum için bir çok barınağa yakınım... Çevremden de toparlayıp bizzat kendi ellerimle barınağa götüreceğim ilaçları.. Tekrar tekrar teşekkürler...
kesinlikle öyle yap barınakların ilaca çok ihtiyacı var.özel mesajlar hala geliyor herkese çok teşekkür ederim.ilaçları barınağa götürüp teslim ettiğim zaman size dolu foto hazırlicam barınağın resimlerinide eklerim inşallah.

nick emreydi sanırım sana ö.m ile adresimi atıyorum arkadaşım  ;)