swatch yarışmasındaki
Filiz Durak ı ben sananlar var birkaç arkadaşım ben sanıyormuş ama ben değilim
ben o yarışmaya katılmadım hiç.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinsahteleri şikayet etkinliğinde hatta ben bu sahte şikayet edin demiştim
sonra filiz hanım etkinlik yöneticisi bi arkadaşa ulaşıp ben neslihanın ablası esra doların arkadasıyım
sahte değilim gerçeğim die kocasının kızının resimlerini göstermiş
birde facebookta
Aysel Kampanyacı yı ben sananlar var
oda ben değilim
tanımıyorsanız siliniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
evet sne diye y verenler çok oldu
hatta geçen haftaya kadar bu kişişler(şefiye bu cemil yeşil v.s. sonda iken ikigünde yükseldiler)nasıl oluyorsa bunlar yarışmalar biterken girip tüm oyları ikigünde toplayıp çıkıyorlar
belki hatırlayanlar vardır
sahteleri şikayet etkinliğine filiz durak acıklama yapmıştı
beni şikayet etmeyin ben neslihana oy verdim ama ablasının arkadasıyım demişti.
ben bu yarışmaya girmedim
girsemde kendi adımla girerim bi çekingem olmadığı için hep kendi adımla yorum yazar kendi adımı kullanırım
evet sne diye y verenler çok oldu
hatta geçen haftaya kadar bu kişişler(şefiye bu cemil yeşil v.s. sonda iken ikigünde yükseldiler)nasıl oluyorsa bunlar yarışmalar biterken girip tüm oyları ikigünde toplayıp çıkıyorlar
nee oy mu verdiler ben diyee buna bu hileciyee
ben olsam herkesten tektek oy ister başlarını agrıtırdım

verdiğin isimler zaten fake kralları canım.
valla Aysel bende 2 aydır topluyorum hatta 5 hediye verdiğim yarışmada yaptım ama toplayabilidğim oy belli
bu sefer bari kazanayım istiyorum ama bilmiyorum olacakmı
canım geçmiş olsun yakında bizim soyadımızlada açarlar vallah korkulur bunlardan
daha nice türevler çıkacaktır..dikkat etmelisin kanka..geçmiş olsun..!!
canım geçmiş olsun yakında bizim soyadımızlada açarlar vallah korkulur bunlardan 
benden 4 tane türettiler
sıra sizede gelir aklıma gelmişken lerzan kara ların diğerleri fake şikayet edermisniz
PELİN ANIK
gördümde senin fakeni görmedim canım
mustafa özer gördüm
hepsi malum şahısın fakeleri .)