0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oy vermeye çalıştım (verdim sanırım) ama tam emin değilim oldu mu olmadı mı bide birşey kazandım sanırım, adres istedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoy vermeye çalıştım (verdim sanırım) ama tam emin değilim oldu mu olmadı mı bide birşey kazandım sanırım, adres istedi Çiçek o çiçek doldursaydın formu
Ben bu siteye girmeye çalışıyodum hep meğersem dns ile ilgiliymiş. Düzeltip oyunu verdim.
Şu forumda yaklaşık 20000 kişiyiz,bunlardan en az % 10'unun yani 2000 kişinin devamlı olmasa da arasıra siteye girdiğini söyleyebilirim.Ya ne olur destek olsak,elimize mi yapışacak?Yaklaşık 170 gibi bir destek var.Herkesi yardımlaşmaya ve desteğe bekliyorum.Lütfen.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞu forumda yaklaşık 20000 kişiyiz,bunlardan en az % 10'unun yani 2000 kişinin devamlı olmasa da arasıra siteye girdiğini söyleyebilirim.Ya ne olur destek olsak,elimize mi yapışacak?Yaklaşık 170 gibi bir destek var.Herkesi yardımlaşmaya ve desteğe bekliyorum.Lütfen. çoğu kişi kendi kazancına birşeyler olmadan destek olmuyor malesef..