Gönderen Konu: Kadınları Anlamak Zor Diyorlar - Destek  (Okunma sayısı 9781 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
Ynt: Kadınları Anlamak Zor Diyorlar - Destek
« Yanıtla #50 : 06 Eylül 2010, 03:38:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kimlerin kaç oy verdiği maalesef anlaşılmıyor çoğu oy da yansımıyor. bir arkadaş bu yarışma için kampanya yapıp facede duyurduğu halde oy sayısı düşük kaldı.  hediye verirken haksızlık olmaması için herşeyin belirgin olması gerekir ama maalesef bu site bir garip.hiçbirşey net değil. o nedenle maalesef hediye yok. ama oy verenlere kocaman teşekkür ve sürekli destek sözü var:)

kendim öyle düşündüğüm için yazmadım ama çoğunluğun düşüncesi o. hatta kazancı büyük olmadığı için oy vermeye üşenenler bile var.
kimseyi zorlayamazsın oy ver oy ver diyerek ama diğer yandan da "gün gelir devran döner".
herşeyin iyi kötü bir dönüşü oluyor.. bol şans  :)

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 06 Eylül 2010, 10:05:41 »
fark 9 oldu:(   arayı açıyorlar...

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #52 : 06 Eylül 2010, 10:08:19 »
vermeyen arkadaşlar el atıverin ne olur..saat 3 de bitecek zaten bir tık yapacaksınız o kadar..arkadaşımızın emeklieri boşa gitmesin yardım edin de..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #53 : 06 Eylül 2010, 10:09:41 »
ben kendımden oy vermıstım ıs yerınde facem aıclmıyo acılsa yıne yapardım esımden falan  :-[
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #54 : 06 Eylül 2010, 10:27:15 »
oy vermiiştim sanırım tekrar deniyim dedim ama oy ver cıkmadı bol sanslar

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 06 Eylül 2010, 11:50:40 »
32 fark attılar...

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #56 : 06 Eylül 2010, 11:51:47 »
32i farkı toplamak zor su son kritik saatlerde hemde
bence sen siteye mail at durumu bildir eğer guvenilir bir firmaysa gerekeni yapar

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 06 Eylül 2010, 15:20:21 »
Arkadaşlar 1. olan arkadaşın ve sitesindeki üyelerin burayı takip ettiğini bliyorsunuzdur. Muhtemelen şuanda bunları da okuyorlar. Öncelikle bana verdiğinz destek için hepinize teşekkür ediyoum.
Diğer arkdaşlara da şunu sormak istorum. bizim forumda hakaret edildiğini yazmışsınız.  Biz burada konuyu güncellmeden önce sizler kendi forumunuzda benim için ' zilli '  gibi kelimeler kullandınız. Aranızda hesabımı hacklemeyi bile düşünenler ve yazanlar oldu. Sizin kullandığınız kelimeler hakaret olmuyor mu? Buradakiler sizin yazılarınıza tepki olarak  yazılan şeylerdir.Bizden farklı bişey yapmıyor kendisi , kendilerini mi şikayet  edeceklr diyorsunuz,sizlerin özel msjlarla oy istemesine kim ne diyeblir ki. Bende aynısını yapıp oy istedim herkesten. Hatta aramıza ajan gibi sızmaya çalışan arkadaşınızda bile oy istemişim :) Demek istediğim şu ,hakaret ediyorlar demeden önce forumunuzda  yazılanları da lütfen tekrar okuyun.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 06 Eylül 2010, 18:15:35 »
canım ya cok uzuldum.ben dun benım evdekı pcden oy kullanamadım.vermedi bir turlu.onceden vermişmiydim acaba.oy sayın değişmedi :S bebek rahatsızdı onunla ugrastım tekrar deneyemedım.sağlık olsun.tekrar katılcakmısım.hırs yaptım gene katılsana
:)

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 06 Eylül 2010, 18:23:43 »
evet sanırım bazen oylar sayılmıyor, bende oy verdiğimde bi artış görmedim.
tekrar oy vermeye çalıştığımda "...1 kere oy verebilirsin..." gibisinden bir mesaj çıkıyordu.

yine katılırsan benden 5 oyu cepte bilebilirsin  :)