0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben hala bir kişinin davetimi kabul etmesini bekliyorum umarım kabul edene kadar kampanya bitmez
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen hala bir kişinin davetimi kabul etmesini bekliyorum umarım kabul edene kadar kampanya bitmezEsmanurcum, niye o kişiyi bekliyorsun, her gün yeniden davet yollama şansın var, tekrar başkalarına yolla davet..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen hala bir kişinin davetimi kabul etmesini bekliyorum umarım kabul edene kadar kampanya bitmezEsmanurcum, niye o kişiyi bekliyorsun, her gün yeniden davet yollama şansın var, tekrar başkalarına yolla davet..dün bakşa birine davet yollandı bir tane o da beklemede.ama ben tüm davetler kabul olana kadar davet yollayamıyoruz sanıyordum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen hala bir kişinin davetimi kabul etmesini bekliyorum umarım kabul edene kadar kampanya bitmezEsmanurcum, niye o kişiyi bekliyorsun, her gün yeniden davet yollama şansın var, tekrar başkalarına yolla davet..dün bakşa birine davet yollandı bir tane o da beklemede.ama ben tüm davetler kabul olana kadar davet yollayamıyoruz sanıyordum.yok davet sayın dolunca bir gün sonra yine yolluyorsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen hala bir kişinin davetimi kabul etmesini bekliyorum umarım kabul edene kadar kampanya bitmezEsmanurcum, niye o kişiyi bekliyorsun, her gün yeniden davet yollama şansın var, tekrar başkalarına yolla davet..dün bakşa birine davet yollandı bir tane o da beklemede.ama ben tüm davetler kabul olana kadar davet yollayamıyoruz sanıyordum.yok davet sayın dolunca bir gün sonra yine yolluyorsunSağol ya ben onlar kabul etmeden başka kişilere yollayamayacağım sanıyorum.ondan bekliyorum bir kişi kabul etsin diye.