0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ama ben koca bi salağım hem eşim için hem kendim için almak istedim dalgınlıkla iki tarafada eşimin telini yazmışım.ona kod geldi bana gelmedi şaşırdım bi bakayım dedim yaptığım salaklığı gördüm.tel nosunu değiştirsemde geçti borun pazarı.kod mod gelmedi bidaha....aman be neyse bitane aldık işte yeter....
bitmediyse dieeeeeeeeeeeGamzeyeeeeeCatpataaaaaaaaaPelineeeEbruyaaaMümin ve Mümineeee Şeymayaaaagönderdm kabul edersenz sevinirim coookca
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama ben koca bi salağım hem eşim için hem kendim için almak istedim dalgınlıkla iki tarafada eşimin telini yazmışım.ona kod geldi bana gelmedi şaşırdım bi bakayım dedim yaptığım salaklığı gördüm.tel nosunu değiştirsemde geçti borun pazarı.kod mod gelmedi bidaha....aman be neyse bitane aldık işte yeter....Yeterince dondurma varmıydı? ta Bozüyükten gelicez elimiz boş dönmeyiz inşallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiz bu gün carefordan aldık.Eskişehirden...danışmaya gittik şifremizi aldı oradaki bayan pos cihazına girdi tel numaramızı ve gelen kod numarasını.sonra pos cihazından fiş çıktı o fişi bize verdi dondurmayı aldık fişi kasaya okuttuk eve geldik..işte bu kadar....afiyet olsun yarında ben aliyim bari
biz bu gün carefordan aldık.Eskişehirden...danışmaya gittik şifremizi aldı oradaki bayan pos cihazına girdi tel numaramızı ve gelen kod numarasını.sonra pos cihazından fiş çıktı o fişi bize verdi dondurmayı aldık fişi kasaya okuttuk eve geldik..işte bu kadar....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiz bu gün carefordan aldık.Eskişehirden...danışmaya gittik şifremizi aldı oradaki bayan pos cihazına girdi tel numaramızı ve gelen kod numarasını.sonra pos cihazından fiş çıktı o fişi bize verdi dondurmayı aldık fişi kasaya okuttuk eve geldik..işte bu kadar....afiyet olsun yarında ben aliyim bari geç kalma..ve beni de unutma..birlikte yiyeceğiz canım..