0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinahanda pastayı da alamadım ortalık da karıştı yok beni yanlış anladı galiba..ben demek istiyorum ki 2 tane kazandım..kazanamayanların önünü açalım..hem o 44 benim için önemlidir Malatya .. way aç way hemde bensiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinahanda pastayı da alamadım ortalık da karıştı yok beni yanlış anladı galiba..ben demek istiyorum ki 2 tane kazandım..kazanamayanların önünü açalım..hem o 44 benim için önemlidir Malatya ..
ahanda pastayı da alamadım ortalık da karıştı
2 tane hemde sen oyle demedın dewrım resmen kavga etmek ııstedın arkadaşlan
İyi hadi ver birini barışalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİyi hadi ver birini barışalım biliyordum evet biliyordum küs değiliz.. gelsin de şifre sana dönüş yapacağım ; anlaştık mı ?.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİyi hadi ver birini barışalım biliyordum evet biliyordum küs değiliz.. gelsin de şifre sana dönüş yapacağım ; anlaştık mı ?. Tamam vermezsen küserim ama tekrar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİyi hadi ver birini barışalım biliyordum evet biliyordum küs değiliz.. gelsin de şifre sana dönüş yapacağım ; anlaştık mı ?. Tamam vermezsen küserim ama tekrar canım benim istediğin bir şifre olsun..sen iste yeter ama küsme ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİyi hadi ver birini barışalım biliyordum evet biliyordum küs değiliz.. gelsin de şifre sana dönüş yapacağım ; anlaştık mı ?. Tamam vermezsen küserim ama tekrar canım benim istediğin bir şifre olsun..sen iste yeter ama küsme .. Bilemem artık