0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
malatyadan bu pastayı alamıyacak mıyım acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bundan önceki carte dor kampanyasında 8 kişiyi tamamlayınca dondurmanın üstünde carte dor dondrumalı pasta kazanıdınız yazıyordu.şimdiki kampanyada carte dor dondrumalı pasta kazanıdınız diye böyle yazı var mı?yoksa biz geç mi kaldıkda bizde yazmıyor?13 Ağustos tarihinde başlamış..bu konu da dün açıldı..yani geriye kalan 2 günde dolmuş olabilir.. ://
arkadaşlar bundan önceki carte dor kampanyasında 8 kişiyi tamamlayınca dondurmanın üstünde carte dor dondrumalı pasta kazanıdınız yazıyordu.şimdiki kampanyada carte dor dondrumalı pasta kazanıdınız diye böyle yazı var mı?yoksa biz geç mi kaldıkda bizde yazmıyor?
Hadi ordan be görmesem yiyodun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bundan önceki carte dor kampanyasında 8 kişiyi tamamlayınca dondurmanın üstünde carte dor dondrumalı pasta kazanıdınız yazıyordu.şimdiki kampanyada carte dor dondrumalı pasta kazanıdınız diye böyle yazı var mı?yoksa biz geç mi kaldıkda bizde yazmıyor?13 Ağustos tarihinde başlamış..bu konu da dün açıldı..yani geriye kalan 2 günde dolmuş olabilir.. ://eyvahh dolmuş olmasın ya onca ugrastık forumcak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHadi ordan be görmesem yiyodun ahha hani nerede ben neden göremiyorum ; söyler misin ?.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bundan önceki carte dor kampanyasında 8 kişiyi tamamlayınca dondurmanın üstünde carte dor dondrumalı pasta kazanıdınız yazıyordu.şimdiki kampanyada carte dor dondrumalı pasta kazanıdınız diye böyle yazı var mı?yoksa biz geç mi kaldıkda bizde yazmıyor?13 Ağustos tarihinde başlamış..bu konu da dün açıldı..yani geriye kalan 2 günde dolmuş olabilir.. ://eyvahh dolmuş olmasın ya onca ugrastık forumcakBirkaç kişide olsa kazanmıştır dolduğunu sanmıyorum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHadi ordan be görmesem yiyodun ahha hani nerede ben neden göremiyorum ; söyler misin ?. Kazandığını bile söylemedim yiyodun tabi hıhh