0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Equalizer T-Shirt kazandım craxtan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEqualizer T-Shirt kazandım craxtan açıkçası tam 12 den vurdun hediyenin..ben bahar şenliklerinde giymiştim..kızlar falan böyle bir gelip merhaba falan bir tatlı kız vardı..böyle yeğenim gibi çok şirin..ama çok net konuşuyor..akıllı da hani..aynen şu cümleyi söyledi şok olduk arkadaşlarla.. --abbi sen kızları bunla mı tavlıyonnn..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEqualizer T-Shirt kazandım craxtan açıkçası tam 12 den vurdun hediyenin..ben bahar şenliklerinde giymiştim..kızlar falan böyle bir gelip merhaba falan bir tatlı kız vardı..böyle yeğenim gibi çok şirin..ama çok net konuşuyor..akıllı da hani..aynen şu cümleyi söyledi şok olduk arkadaşlarla.. --abbi sen kızları bunla mı tavlıyonnn.. Okadar güzelmi ya merak ettim şimdi
Cepsilondanda QSPA orkide-yasemin şampuan kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCepsilondanda QSPA orkide-yasemin şampuan kazandım qüle qüle kullan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCepsilondanda QSPA orkide-yasemin şampuan kazandım ooo es es güzeli tebrikler..
hediyelerin güzelmiş sütaşını afiyetle ye arkadaşım.yakında bizimde gelir inşallah sütaşımız.bu arada cepsilondan nasıl kazandın