0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler iyi günlerde kullan Teşekkür ederim 1 kavanoz daha aldım turuncu kapaklı olanıda değiştirdim 4 kavanozum oldu kırmızı-yeşil-turuncu-mor 2 de kola aldım 1 lt 1 bardak kola gönderirsin artık Daha açmadım açar açmaz gönderirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler iyi günlerde kullan Teşekkür ederim 1 kavanoz daha aldım turuncu kapaklı olanıda değiştirdim 4 kavanozum oldu kırmızı-yeşil-turuncu-mor 2 de kola aldım 1 lt 1 bardak kola gönderirsin artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler iyi günlerde kullan Teşekkür ederim 1 kavanoz daha aldım turuncu kapaklı olanıda değiştirdim 4 kavanozum oldu kırmızı-yeşil-turuncu-mor 2 de kola aldım 1 lt
tebrikler iyi günlerde kullan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler iyi günlerde kullan Teşekkür ederim 1 kavanoz daha aldım turuncu kapaklı olanıda değiştirdim 4 kavanozum oldu kırmızı-yeşil-turuncu-mor 2 de kola aldım 1 lt 1 bardak kola gönderirsin artık Daha açmadım açar açmaz gönderirim şimdiden sağol içmiş kadar oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler iyi günlerde kullan Teşekkür ederim 1 kavanoz daha aldım turuncu kapaklı olanıda değiştirdim 4 kavanozum oldu kırmızı-yeşil-turuncu-mor 2 de kola aldım 1 lt 1 bardak kola gönderirsin artık Daha açmadım açar açmaz gönderirim şimdiden sağol içmiş kadar oldum
Teşekkürler bende bakkaldan alıyordum kapakları veriyordum 1 hafta sonra geliyordu ama migrosa 2 koca kutu gelmiş gittim ordan aldım hemen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeşekkürler bende bakkaldan alıyordum kapakları veriyordum 1 hafta sonra geliyordu ama migrosa 2 koca kutu gelmiş gittim ordan aldım hemen hayır colayı satıyor kavanozu vermiyor neymiş efendim ondan almamışız colayı bababab:)yarın colacılar gelince görür gününü:)Hakettiği cezayı alsın kötü bakkal
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeşekkürler bende bakkaldan alıyordum kapakları veriyordum 1 hafta sonra geliyordu ama migrosa 2 koca kutu gelmiş gittim ordan aldım hemen hayır colayı satıyor kavanozu vermiyor neymiş efendim ondan almamışız colayı bababab:)yarın colacılar gelince görür gününü:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin00-Hergünkampanyadan bir dost (devrim..) ilk o geldi ardından diğer hediyeler geldi
00-Hergünkampanyadan bir dost (devrim..)
Equalizer T-Shirt kazandım craxtan