0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pastayı ikiledik devrim arkadaşım sağol anca doyarım artık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPastayı ikiledik devrim arkadaşım sağol anca doyarım artık canım benim afiyet olsun..
crax 14 dakikamıda aldım 6 dakika devrim geçirdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincrax 14 dakikamıda aldım 6 dakika devrim geçirdi keyifle tat canım..teşekkür ederim özel hediyen için..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincrax 14 dakikamıda aldım 6 dakika devrim geçirdi keyifle tat canım..teşekkür ederim özel hediyen için.. evrim diyecektim devrimmi demişim aaa güle güle kullan canım lafı olmaz
tebrikler iyi günlerde kullan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler iyi günlerde kullan Teşekkür ederim 1 kavanoz daha aldım turuncu kapaklı olanıda değiştirdim 4 kavanozum oldu kırmızı-yeşil-turuncu-mor 2 de kola aldım 1 lt
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler iyi günlerde kullan Teşekkür ederim 1 kavanoz daha aldım turuncu kapaklı olanıda değiştirdim 4 kavanozum oldu kırmızı-yeşil-turuncu-mor 2 de kola aldım 1 lt 1 bardak kola gönderirsin artık