Gönderen Konu: knorr sizden gelen sofralar  (Okunma sayısı 42222 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Ynt: knorr sizden gelen sofralar
« Yanıtla #70 : 07 Eylül 2010, 12:14:50 »
tüh ya ben bunu unutmuşum yanlızca bir tane yükledim  ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 07 Eylül 2010, 12:14:54 »
Scorpion, ifade etme tarzından dolayı sana bazen kızsam da haklısın :)Emek edelim. Ben çevremde de herkese söyledim, çek fotoğraf, yolla 2 dk nı almaz dedim. Yollamıyorlar, sonra da sen kazanıyorsun hep. Bıktım bu muhabbetten. Emek ediyorum, kazanıyorum.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 07 Eylül 2010, 12:15:54 »
Zaten 500-1000 kişiye hediye verilen yarişmalarda forumdan katılan nerdeyse herkes kazaniyor.Ben de anne-baba-eş hepsi adına katıldım :D

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 07 Eylül 2010, 12:19:32 »
Zaten 500-1000 kişiye hediye verilen yarişmalarda forumdan katılan nerdeyse herkes kazaniyor.Ben de anne-baba-eş hepsi adına katıldım :D

Ben eşim adına katıldım, annem kendi yollamış. Ben kendim için 2 katılım yaptım. Aynı adrese yollarlar, yollamazlar, o başka, ama yollanıyorsa benim 2 paket kazanma hakkım var demektir. Annem zaten kendine, il bile farklı.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 07 Eylül 2010, 12:21:20 »
. Ben çevremde de herkese söyledim, çek fotoğraf, yolla 2 dk nı almaz dedim. Yollamıyorlar, sonra da sen kazanıyorsun hep. Bıktım bu muhabbetten. Emek ediyorum, kazanıyorum.
sen çok yaşa emi bende eş dost akraba bir çoğuna söylüyorum ama kale alan yok sonra kazanınca aaa bak sana ne güzel paket geliyor bizim içinde yapsana ...yaparım yapmasınada ben hediye dağıtan siteleri size haber veriyorum ee bir zahmet sizde üye olun emek sarfedin.

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #75 : 07 Eylül 2010, 12:24:53 »
onay mailinin gelmesi ne kadar zaman alıyor  ???
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 07 Eylül 2010, 12:27:25 »
. Ben çevremde de herkese söyledim, çek fotoğraf, yolla 2 dk nı almaz dedim. Yollamıyorlar, sonra da sen kazanıyorsun hep. Bıktım bu muhabbetten. Emek ediyorum, kazanıyorum.
sen çok yaşa emi bende eş dost akraba bir çoğuna söylüyorum ama kale alan yok sonra kazanınca aaa bak sana ne güzel paket geliyor bizim içinde yapsana ...yaparım yapmasınada ben hediye dağıtan siteleri size haber veriyorum ee bir zahmet sizde üye olun emek sarfedin.

Ay o bana da yap diyenler zaten! Biz zaten form doldurmaktan bıkmışız, bir de onlar için yapacağız. Bir de biri var tanıdığım, ''Benim vaktim yok, çocuk 1 e başladı hep onla uğraşıyorum, sen yapıver benim için, seneye seninki de başlasın sen de bilgisayarın kapağını açamayacaksın'' diyordu. Çocuk okuldayken de arkadaşlarıyla geziyordu. Resmen bazıları aşağılama içinde. Her seferinde diyorum, bir daha kimseye yardım etmeyeceğim diye :)

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 07 Eylül 2010, 12:27:40 »
onay mailinin gelmesi ne kadar zaman alıyor  ???
1-2 saat içinde onaylandi benim gönderdiklerim

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 07 Eylül 2010, 12:31:30 »

Ay o bana da yap diyenler zaten! Biz zaten form doldurmaktan bıkmışız, bir de onlar için yapacağız. Bir de biri var tanıdığım, ''Benim vaktim yok, çocuk 1 e başladı hep onla uğraşıyorum, sen yapıver benim için, seneye seninki de başlasın sen de bilgisayarın kapağını açamayacaksın'' diyordu. Çocuk okuldayken de arkadaşlarıyla geziyordu. Resmen bazıları aşağılama içinde. Her seferinde diyorum, bir daha kimseye yardım etmeyeceğim diye :)
Aşağılama nedir zaten anlamış degilim ancak toplumun çogunlugu aynı şekilde hediye gelince istiyorlar benden de ugraştıgımı gördüklerinde de böyle basit şeylerle mi ugraşırsın derler sanırsın kendileri atomun yapısını inceleyen bilim adamları yaptıkları da zaten dedikodudan başka birşey degil

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #79 : 07 Eylül 2010, 12:33:41 »
geçen gün bir arkadaş da aynını bana yaptı.kazandıklarımı duyunca dudağı uçukladı.siteye bende uye olayım dedi.neyse oldu da.sonra bana soruyor ne yapacağını.tama yardım etmeyı bnede isterim ancak bize başkası mı gösterdi şunu doldur bunu doldur diye.bir iki anket doldurdu.sonra banviti yap dedim vaktin varsa.vaktı çokmuş ama daha ilk maili yollamakta kaçtı.kapattı.

emek olmadan yemek beklıyorlar.biz saatlerce zaman harcıyoruz pc başında.oy toplamak için kaç kişinin arkasından koşuyoruz.oy toplayanlar bilir.karşılığında tabiki de sen de onların yarımına koşuyorsun.bütün unlar sadece çok zaman demek..

herkes armut piş ağzıma düş derse olmaz bu iş :D