Gönderen Konu: knorr sizden gelen sofralar  (Okunma sayısı 39459 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
Ynt: knorr sizden gelen sofralar
« Yanıtla #80 : 07 Eylül 2010, 12:40:25 »
6.09.2010 itibariyle kayıtlı menü sayısı 480. ilk 500 kişi mi yoksa çekilişlemiydi ????
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı kreval

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 07 Eylül 2010, 12:41:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
geçen gün bir arkadaş da aynını bana yaptı.kazandıklarımı duyunca dudağı uçukladı.siteye bende uye olayım dedi.neyse oldu da.sonra bana soruyor ne yapacağını.tama yardım etmeyı bnede isterim ancak bize başkası mı gösterdi şunu doldur bunu doldur diye.bir iki anket doldurdu.sonra banviti yap dedim vaktin varsa.vaktı çokmuş ama daha ilk maili yollamakta kaçtı.kapattı.

emek olmadan yemek beklıyorlar.biz saatlerce zaman harcıyoruz pc başında.oy toplamak için kaç kişinin arkasından koşuyoruz.oy toplayanlar bilir.karşılığında tabiki de sen de onların yarımına koşuyorsun.bütün unlar sadece çok zaman demek..

herkes armut piş ağzıma düş derse olmaz bu iş :D

+1 kesinlikle katılıyorum :)
Öfke gelir,göz kızarır. Öfke gider,yüz kızarır...

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #82 : 07 Eylül 2010, 12:43:10 »
6.09.2010 itibariyle kayıtlı menü sayısı 480. ilk 500 kişi mi yoksa çekilişlemiydi ????

çekilişle canım.yalnız çok resim yoksa katılan herkese vermeleri lazım.

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #83 : 07 Eylül 2010, 12:43:17 »
ok çekilişmiş ama tuhaf bir çekiliş olacak gibi. dün 24 kişiye ok vermişler. bugün ve yarında toplam 50 kişi katılırsa sadece 30 kişi hediye alamayacak. çok garip oldu :)

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 07 Eylül 2010, 12:43:48 »
Ben kimseye söylemiyorum inan ki sonra pişman olacagıma bazen soruyorlar nerden buluyorsun bu hediyeleri diye.Televizyondan izledigim reklamlardan buluyorum yarişmaları diyorum

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 07 Eylül 2010, 12:45:39 »
ok çekilişmiş ama tuhaf bir çekiliş olacak gibi. dün 24 kişiye ok vermişler. bugün ve yarında toplam 50 kişi katılırsa sadece 30 kişi hediye alamayacak. çok garip oldu :)
530 kayıtılı menü olsada 1 kişi birden fazla menü gönderiyor yani hesap ortada yine 500 ün üzerine çıkmazzz ;)

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 07 Eylül 2010, 12:45:50 »
geçen 3 paket sütaşım geldi ablamlar bizdeydi kıyametler koptu :) yiğenler yarım saatte bir gelip istiyorlar yokta denmiyor :) ama bende kimseye söylemiyorum. arayıp bulsunlar. kazanırsam yarıdan fazlasını dağıtırım ama.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #87 : 07 Eylül 2010, 12:46:29 »
bazı kişiler aynı fotoları gnlerce gönderdi onları eliyip yapıcaklar çekilişleri dahada azalcak sayı ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı kreval

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #88 : 07 Eylül 2010, 12:48:25 »
Ben kimseye söylemiyorum inan ki sonra pişman olacagıma bazen soruyorlar nerden buluyorsun bu hediyeleri diye.Televizyondan izledigim reklamlardan buluyorum yarişmaları diyorum

Ben herkes yararlansın diye söylüyorum bize de yap diyorlar. Biz kazanınca kıskanıyorlar,adımız beleşçiye çıktı. :) Olsun ben gelenlerden memnunum :) Bayramlık çikolatam bile bedavaya geldi. Bazende olmuyor carte dor dan alamayacağım galiba kısmet diyelim. İnşallah knordan katılan herkese verirler :)
Öfke gelir,göz kızarır. Öfke gider,yüz kızarır...

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 07 Eylül 2010, 12:50:01 »
geçen 3 paket sütaşım geldi ablamlar bizdeydi kıyametler koptu :) yiğenler yarım saatte bir gelip istiyorlar yokta denmiyor :) ama bende kimseye söylemiyorum. arayıp bulsunlar. kazanırsam yarıdan fazlasını dağıtırım ama.
Bize de sütaştan benim adıma 2 tane annem ve abim adına da 1er toplam 4 tane geldi.Paketleri kargodan alırken komşular istemiş annem bir paketi açmadan tüm komşulara dagıtmış :)Anneme dedim bari çocuklara verseydin bir hayra geçsin diye ancak  istemişler vermek zorunda kalmış