0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı adresi kabul ediyormu deneyen varmı
aynı adresi kabul ediyormu deneyen varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı adresi kabul ediyormu deneyen varmı
bende 500 i çok geçeceğini sanmıyorum. 550 olsa bile herkese göndermeleri lazım emek var sonuçta hepsinde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 500 i çok geçeceğini sanmıyorum. 550 olsa bile herkese göndermeleri lazım emek var sonuçta hepsinde herkes 1 defa katılsa o kadar bile olmaz buldularmı kurutmaya yelteniyorlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 500 i çok geçeceğini sanmıyorum. 550 olsa bile herkese göndermeleri lazım emek var sonuçta hepsinde herkes 1 defa katılsa o kadar bile olmaz buldularmı kurutmaya yelteniyorlar.iyi de 1 de 10 tane de katılsa ne farkeder bir kişiye zaten tek ödül var 10 tane de fotograf gönderse tek ödül kazanabilecek bunun kurutmayla ilgisi yok ben hergün iftar sofrasını çekip gönderiyorum sen de gönder şansın artsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 500 i çok geçeceğini sanmıyorum. 550 olsa bile herkese göndermeleri lazım emek var sonuçta hepsinde herkes 1 defa katılsa o kadar bile olmaz buldularmı kurutmaya yelteniyorlar.iyi de 1 de 10 tane de katılsa ne farkeder bir kişiye zaten tek ödül var 10 tane de fotograf gönderse tek ödül kazanabilecek bunun kurutmayla ilgisi yok ben hergün iftar sofrasını çekip gönderiyorum sen de gönder şansın artsınOnlar göndermeye üşenir sonra kazanamayıncada kazananlara aç gözlü derler.