Gönderen Konu: sütaş ramazan şenliği  (Okunma sayısı 125282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: sütaş ramazan şenliği
« Yanıtla #570 : 23 Ağustos 2010, 14:20:23 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Valla onuda marketten al bir zahmet :) hepsi aynıdır. Çikolatalı.
ama çeşitlerinden yazıodu maildeeee  :-\
ebett

ya belki bu foto uydurmadır :P hemende camur attm :D
ceşitli gelir umarım öyle alıstrdm kendimi :D
tatlı muhabbeti varya sayfalarca yazarsın demi ;D

iyi tanıyosun bni :D

Çevrimdışı emineburak

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #571 : 23 Ağustos 2010, 15:17:02 »
gelselerdi sabırsızlıkla bekliyorum.neden hala göndermiyorlar

Çevrimdışı _Hera_

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #572 : 23 Ağustos 2010, 15:20:53 »
bana çarşamba günü gelir inşallah  ;D
:D muzlu yollaamzlarsa kabul etmeyecem
dermişimmmmmm :D
Done before everything stops, The party to end..

Çevrimdışı xcelis

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #573 : 23 Ağustos 2010, 16:39:25 »
heyyo sütaştan aradılar ablamda kazanmış isim soy isim benzerliği olmuştaaaa
aynı kişi bi dahaaaa katılamazmış da öle sanmışlardaaa bilmem ne anlaşılmış sonunda kazanan kişilere dahil etmişler

xzcelis.wordpress.com

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #574 : 23 Ağustos 2010, 16:50:24 »
heyyo sütaştan aradılar ablamda kazanmış isim soy isim benzerliği olmuştaaaa
aynı kişi bi dahaaaa katılamazmış da öle sanmışlardaaa bilmem ne anlaşılmış sonunda kazanan kişilere dahil etmişler
oleytooo :) :)

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #575 : 23 Ağustos 2010, 17:01:16 »
gelsede yesek iyi olurdu 2 tane gelcek ama kutu güzel lipton gibi değil  kırılma patlama sorunu yok sütaşta :D
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2010, 17:13:14 Gönderen: harunn0 »
...

Çevrimdışı ismail_gunay

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #576 : 24 Ağustos 2010, 00:26:41 »
arkadaşlar gönderilecek olan bir paket en fazla 8-10 tl tutarında birşey katılım koşullarında herkese 1 adet armağan edilebilir denilmiş mesajları okuyunca gerçekten şaşırıyorum herkesin almaya hakkı yokmu e-posta değiştirip adres değiştirip yöneticileri kandırarak hileler kurarak değeri çok büyük olmayan birşey için hem başkalarının hakkını yemeye hemde böyle basit birşey için günah kazanmaya gerek var mı sizce bir adet fotoğraf yolladım kabul edildi bekliyorum bende ama nasıl kandırıyımda daha fazla alıyım diye bir düşüncem yok bu kadar açmıyız ya lütfen biraz düşünceli olalım 2 kaşık tatlı için bu kadar düşmeyelim benim düşüncem bu diğer şahısları bilemem herkes kendinden sorumludur ama biraz düşünürseniz bana hak vereceksiniz herkese afiyet olsun...

Çevrimdışı porti

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #577 : 24 Ağustos 2010, 09:12:15 »
bende katıldım, aşağıdaki yazı geldi:) bekliyorum paketimi:)

Tebrikler! Sütaş Ramazan Kampanyası için gönderdiğiniz fotoğrafınız onaylandı. 12 adet farklı çeşitlerde Sütaş Tatlımmm ürünü üyelik sırasında belirttiğiniz adresinize kargo ile gönderilecek, kargo ücreti Sütaş tarafından karşılanacaktır.

Çevrimdışı xcelis

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #578 : 24 Ağustos 2010, 09:20:21 »
arkadaşlar gönderilecek olan bir paket en fazla 8-10 tl tutarında birşey katılım koşullarında herkese 1 adet armağan edilebilir denilmiş mesajları okuyunca gerçekten şaşırıyorum herkesin almaya hakkı yokmu e-posta değiştirip adres değiştirip yöneticileri kandırarak hileler kurarak değeri çok büyük olmayan birşey için hem başkalarının hakkını yemeye hemde böyle basit birşey için günah kazanmaya gerek var mı sizce bir adet fotoğraf yolladım kabul edildi bekliyorum bende ama nasıl kandırıyımda daha fazla alıyım diye bir düşüncem yok bu kadar açmıyız ya lütfen biraz düşünceli olalım 2 kaşık tatlı için bu kadar düşmeyelim benim düşüncem bu diğer şahısları bilemem herkes kendinden sorumludur ama biraz düşünürseniz bana hak vereceksiniz herkese afiyet olsun...
bi insan istesede tüketemez o kadar tatlıyı oda vericek eşine dostuna her sayfada dile getiriyoruz.herkese yeticek kadar var merak etmeyin 135.000 tane ya

xzcelis.wordpress.com

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #579 : 24 Ağustos 2010, 09:21:42 »
bi insan istesede tüketemez o kadar tatlıyı oda vericek eşine dostuna her sayfada dile getiriyoruz.herkese yeticek kadar var merak etmeyin 135.000 tane ya

öyle canım herkese yetecekte artacak bile ama hala günah sevap olayına giriyolar