0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar gönderilecek olan bir paket en fazla 8-10 tl tutarında birşey katılım koşullarında herkese 1 adet armağan edilebilir denilmiş mesajları okuyunca gerçekten şaşırıyorum herkesin almaya hakkı yokmu e-posta değiştirip adres değiştirip yöneticileri kandırarak hileler kurarak değeri çok büyük olmayan birşey için hem başkalarının hakkını yemeye hemde böyle basit birşey için günah kazanmaya gerek var mı sizce bir adet fotoğraf yolladım kabul edildi bekliyorum bende ama nasıl kandırıyımda daha fazla alıyım diye bir düşüncem yok bu kadar açmıyız ya lütfen biraz düşünceli olalım 2 kaşık tatlı için bu kadar düşmeyelim benim düşüncem bu diğer şahısları bilemem herkes kendinden sorumludur ama biraz düşünürseniz bana hak vereceksiniz herkese afiyet olsun...
daha dolmadı değilmi arkadaşlar bende yarın yükliycemde
Scorpion arkadaşım bazıları belkide dağıtmak için yapmıştır birde fazla kazanma işini bilemeyizki.
sütaşın cimriliği galiba anlatmak istediğin o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsütaşın cimriliği galiba anlatmak istediğin o zamanÜstte bizlere aç gözlü diyen arkadasa tepki gösterdim. İsteyen istedigi kadar kazanır, kimsenin kimseye aç gözlü demeye hakkı yok.