0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin36 tane ayri kutu yani:D27 si aynı adrese gerisi akrabalara 27 taneyi aynı adrese göndereceklerini sanmıyorum baya abartmıssın onay maili geldi hepsine göndereceklerdir heralde benden daha fazla kazananlarda var forumda şaşırmayın bu kadar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin36 tane ayri kutu yani:D27 si aynı adrese gerisi akrabalara 27 taneyi aynı adrese göndereceklerini sanmıyorum baya abartmıssın
36 tane ayri kutu yani:D27 si aynı adrese gerisi akrabalara
diğer kazananları merak ettim şimdi ben ikinciyi kazanamadım bile
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin36 tane ayri kutu yani:D27 si aynı adrese gerisi akrabalara 27 taneyi aynı adrese göndereceklerini sanmıyorum baya abartmıssın onay maili geldi hepsine göndereceklerdir heralde benden daha fazla kazananlarda var forumda şaşırmayın bu kadar Buraya yazmasaydın daha iyi olurdu. Şikayet gelirse unut o kutuları
36 tane farklı sofrayı ne ara hazırladın daha ramazanın kaçındayız yoksa bitti de ben mi fazladan tutuyorum