Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin36 tane ayri kutu yani:D27 si aynı adrese gerisi akrabalara
27 taneyi aynı adrese göndereceklerini sanmıyorum baya abartmıssınonay maili geldi hepsine göndereceklerdir heraldebenden daha fazla kazananlarda var forumda şaşırmayın bu kadar
diğer kazananları merak ettim şimdiben ikinciyi kazanamadım bile
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin36 tane ayri kutu yani:D27 si aynı adrese gerisi akrabalara
27 taneyi aynı adrese göndereceklerini sanmıyorum baya abartmıssınonay maili geldi hepsine göndereceklerdir heraldebenden daha fazla kazananlarda var forumda şaşırmayın bu kadar
Buraya yazmasaydın daha iyi olurdu. Şikayet gelirse unut o kutuları
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin36 tane ayri kutu yani:D27 si aynı adrese gerisi akrabalara
Buraya yazmasaydın daha iyi olurdu. Şikayet gelirse unut o kutuları
36 tane farklı sofrayı ne ara hazırladın daha ramazanın kaçındayız yoksa bitti de ben mi fazladan tutuyorum![]()