Bana da resim verin yahu

Tek yaşıyorum

Valla olmayacak böyle kapıcam 1 kilo Sütaşkı yoğurdumu lokantada amcalarla teyzeleri çekicem foto
Bana da resim verin yahu 
Tek yaşıyorum 
Valla olmayacak böyle kapıcam 1 kilo Sütaşkı yoğurdumu lokantada amcalarla teyzeleri çekicem foto 
hoppidi napalım resmiiz yok fikrin güzel ama
biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar diyorlar arkadaşlar siz sütaş yerken biz bakalım mı?
ben evin altındaki tekele gittim iftar vakti masayı açmışlar dolaptan açılmamış yogurt koydurdum çektirdim tatlılar gelince 1-2 tane tekel abiye vercem
ben evin altındaki tekele gittim iftar vakti masayı açmışlar dolaptan açılmamış yogurt koydurdum çektirdim tatlılar gelince 1-2 tane tekel abiye vercem 
Etrafta tekel ürünleri görünüyosa hayatta kabul etmezler.
evin altındaki tekel ne anlamadım
Dükkanın önünde masa vardı hiç bir ürün ya da dükkan da gözükmüyordu arka taraf ağaç ve yol
Apartmanın altında tekel demek istedim =)
diğer eklediğim resim de yayınlanmamış resimlerin hepsi sitede yayınlanmıyor anladığım kadarıyla
diğer eklediğim resim de yayınlanmamış resimlerin hepsi sitede yayınlanmıyor anladığım kadarıyla
evet banada onaylandı kazandınız die mail geldi ama resmimi bulamadım
sağ üstten telefon numara ile arama var kayıt olurken verdiğiniz tel nosunu girin arkadaşlar ben öyle buldum
sağ üstten telefon numara ile arama var kayıt olurken verdiğiniz tel nosunu girin arkadaşlar ben öyle buldum
buldum sağol...yalnız bayramda gelirse yandık ya,evde yokuz:(