0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağ üstten telefon numara ile arama var kayıt olurken verdiğiniz tel nosunu girin arkadaşlar ben öyle buldum
arkadaşlara iftara davetliyim..alışverişi ben yapacağım..bu benim için bulunmaz bir fırsat..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlara iftara davetliyim..alışverişi ben yapacağım..bu benim için bulunmaz bir fırsat.. Ohh şansa bak hadi bakalım afiyet olsun bol şans
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlara iftara davetliyim..alışverişi ben yapacağım..bu benim için bulunmaz bir fırsat.. Ohh şansa bak hadi bakalım afiyet olsun bol şans Nazar edeceksin..insan bir maşallah der..40 yılın başında alışveriş yapacağım iyi mi ?.arkadaşlara müzik ziyafeti de sunacağız grubumuz var Esra.. güzel geçecek çok eğlenceli olacak..sende gel onur konuğum ol..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlara iftara davetliyim..alışverişi ben yapacağım..bu benim için bulunmaz bir fırsat.. Ohh şansa bak hadi bakalım afiyet olsun bol şans Nazar edeceksin..insan bir maşallah der..40 yılın başında alışveriş yapacağım iyi mi ?.arkadaşlara müzik ziyafeti de sunacağız grubumuz var Esra.. güzel geçecek çok eğlenceli olacak..sende gel onur konuğum ol.. Hı bende onu diyorum eskişehirden kahramanmaraş neki 5 dakika hemen gelirim şaşkın
Tamam tamam kaydet dinlerim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTamam tamam kaydet dinlerim olur e-mail adresine yollarım..dinledikçe şaşkını hatırlarsın..