ben foto gönderdim ama tam giderken bağlantım koptu bida yüklemeye çalıştığımda daha önce foto göndermişsiniz dedi ama mail falan gelmedi ya
Hiç durma bize ulaşın kısmıdan mail at... kesin düzeltirler...düzeltmezlerse yaz buraya mesaja boğalım onları
fotoğrafıma küçük diyor . büyültebilirmiyim .bilgisi olan varmı? cep tel . çekmiştim .
sitede fotoğrafları düzenleyebileceğin bir web sitesine link var...
yozgata akraba ziyaretine geldik bütün marketleri aradım sadece bir markette sütü var başka yok sütaşın yozgatta bayisi yokmuşş olucak iş değil yani
sadece süt alsaydın bildiğim kadarıyla tek bir üründe kabul ediliyor.
Sütaş iyi satış yaptı sayenizde.
resim ekledim onaylandı diye mail geldi... 4 saat sonrada onaylanmadı diye geldi ve bir baktım resim kaldırılmış... sadece cep nomu girerken becerememiştim...
şimdi 0 224 688 51 19 dan aramışlar duymadım, geri döndüm sütaş güvenlik buyrun dedi, beni aramışsınız dedim, kim bilemiyorum yeniden arasınlar dedi...
fotoğrafım onaylanmış şimdi mail geldi
ben ekleyemedim . ama fotolara bakıyorumd aiki bayan çocuklarına hazırladıkalrı kahvaltıya sütaş ekleyip fotolayıp göndermişler . ilginçç
sadece süt alsaydın bildiğim kadarıyla tek bir üründe kabul ediliyor. 
aldım aldım adamın biri sütaş marka sorduğum da olabilir bizden biride bilmiyorum kasada sütaş buldunmu dedi güldü