0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sanki mayalamışlarda olması bekleniyomuş gibi dizilmiş bide : )
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsanki mayalamışlarda olması bekleniyomuş gibi dizilmiş bide : )olmuş olmuş, sapsarı kaymak var, ne yenir be, karnım tok ama çok canım çekti
fotoğrafıma küçük diyor . büyültebilirmiyim .bilgisi olan varmı? cep tel . çekmiştim .
koca 3 kiloluk yoğurt kutularını kim koyar ya masasına:)) hep masaya oturtmuşlar koca koca kovaları:))) hehe bende benim minikleri oturtayım masaya aralarınada koca bir kova, yeter heralde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNe zaman bu kadar çok resim eklendi yaaa... yakınlarda dia varsa oralardan bulabilirsiniz. ben dia dan alıcam ama resmi gizli çekmem lazım yoksa kıyamet kopar )birde bunlar kargoyla nasıl gelecek kargoda bekleyip dağıtılana kadar bozulmaz mı sizce ?.Geçenki kampanyada yaptığı gibi buz kutusu ve köpük ile yollar Sütaşkııııııı buuuu sütaşkıııı buuuuuuuu
Ne zaman bu kadar çok resim eklendi yaaa... yakınlarda dia varsa oralardan bulabilirsiniz. ben dia dan alıcam ama resmi gizli çekmem lazım yoksa kıyamet kopar )birde bunlar kargoyla nasıl gelecek kargoda bekleyip dağıtılana kadar bozulmaz mı sizce ?