anketin gönderildiğine dair hiç bir bilgi yer almadı sizde de mi böyle oldu?
Ben de dün gece doldurdum, explorer, mozilla ikisinden de doldurdum, form gitti yazmadı. Dolduran arkadaşlar bir cevap verirse seviniriz.
anlaşılan böyle güzel ve kazanma şansı yuksek kampanyaya başvuran henüz yok
ben katıldım, hatta anketi bitirince teşekkür ettiler yanlış hatırlamıyorsam ama 4gün önce falandı
Ben de dün gece doldurdum, explorer, mozilla ikisinden de doldurdum, form gitti yazmadı. Dolduran arkadaşlar bir cevap verirse seviniriz.
Bende iki gündür explorer ve mozilladan eşim ve kendim adıma defalarda doldurdum formun gittigine dair hiçbişey çıkmadi,Ancak annem ve babam adına daha ilk seferde yaptıgımda işleminiz başarıyla gerçekleşti dedi anlayamadim sadece emeklilere yönelik mi bu yarişma
Arkadaşlar varmı bugün radikal alan? sonuçlar ne oldu acaba?
EYLÜL AYI ANKET SONUÇALRI AÇIKLANDI MI HABERİ OLAN ARKADAŞ VAR MI
Bende iki gündür explorer ve mozilladan eşim ve kendim adıma defalarda doldurdum formun gittigine dair hiçbişey çıkmadi,Ancak annem ve babam adına daha ilk seferde yaptıgımda işleminiz başarıyla gerçekleşti dedi anlayamadim sadece emeklilere yönelik mi bu yarişma 
KDV ÖTV HARİÇ DİĞER YASAL YÜKÜMLÜLÜKLER ALICIYA AİTTİR YAZIYOR YAAAA NE DEMEK İSTİYOO..BEN YEDEKTEN ÇIKMIŞIM ASİL OLMUŞUMDA BU KONUYA Bİ AÇIKLIK GETİREBİLECEK ARKADAŞLAR VARMII ARAMIZDA:S
gittim ve geldim hayırlısıyla duyuruyu yapan arkadaşa çok teşekkürler..