1. Bu kampanya, Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş tarafından MPI’ni 04.08.2010 tarih ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02.401.02.99-1902-7150 sayılı izni ile Hedef Tanıtım tarafından düzenlenmiştir.
2. Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş tarafından düzenlenen bu kampanyada; 07.08.2010 – 01.09.2010 (SAAT:09:00-00:00) tarihleri arasında, kampanya dönemi içerisinde belirlenmiş web sitelerinde yer alan banner duyurularındaki katılım kodu ile www.agaoglu.com.tr (ücretsiz) adresine girip, anket öncesi ilgili katılım kodunu BN1 yazıp, kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak doldurması ve yine kayıt ekranında geçerli bir cep telefonu ve
T.C Kimlik Numarasını sağlamış olması gerekir. Bu bilgiler daha sonra değiştirilemeyecektir. Katılımcı kampanyaya katılım sırasında verdiği bilgilerin doğruluğunu kabul etmektedir.
3. Ödüllü anketi dolduran her bir kişi 1 (bir) çekiliş hakkı kazanacaktır. Kampanyaya sadece 1(bir) katılım kodu ile katılanabilecektir. Birden fazla katılım olması halinde ilk katılım dikkate alınacak olup, mükerrer katılımlar elenecektir.
4. Kampanya genelinde yapılacak olan çekilişte 100 talihli Ağaoğlu My Resort Otel’de Tatil (2 kişi, double odada, 2 gün her şey dahil (Her şey dahil sistem 07.30’da başlayan kahvaltı ile birlikte gece 12’ye kadar olan tüm yemek ve yerli içecekleri kapsıyor. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği, 5 çayı (17.00 – 18.00),Gece yemeği 00.00 – 01.00, gün boyu lobide alınan snack servis yemekler, yemeklerde ve lobide alınan yerli içecekler (sıkma portakal suyu hariç) konaklama. İstanbul Ağaoğlu Genel Müdürlüğü’nden kalkacak Ağaoğlu My Resort Otel’e gidiş dönüş otobüs transferleri, otel içi aktiviteler. Seyahat İstanbul’da başlar ve İstanbul’da biter. Talihlinin İstanbul’a kadar ulaşım masrafları kendine aittir.) kazanacaktır.
5. Çekiliş 03.09.2010 tarihinde saat 11.00’da Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat:5 Şişli/ İSTANBUL (Toplantı Salonu) adresinde noter huzurunda numaralı toplarla, halka açık olarak yapılacaktır.
6. Kazanan talihliler 06.09.2010 tarihli Radikal gazetesinde duyurulacaktır.
7. 21.09.2010 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 06.10.2010 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez.
8. Çekilişe 18 yaşından küçükler ve Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri, Hedef Tanıtım LTD ŞTİ çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.
9. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.
10. Bu çekilişe iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
11. Kampanya kapsamında kazanılan herhangi bir ödül nakde çevrilemez.
12. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin internet adresinden ve Türkiye’nin her yerinden 444 6 777 numaralı Ağaoğlu Call Center’dan öğrenebilirsiniz.
Kampanya Çekiliş kurallarını okudum ve kabul ettim