gönder diyorum çıkmıyor bişey.formunuz alındı felan yazmıo gene aynı sayfa var
bu nasıl anket ya göreviniz diye sormuşlar ev hanımı yazdım doldurdum indim gönder dedim baktım görev ünvanınızı yazın diyor zorla beni işçi yaptılar Allah Allah ev hanımıyım işte görevim bu

sizde böyle oldumu birde müstakil evde oturanlar ne yazacak apartman ve villa var seçeneklerde her neyse sonunda doldurdukta gönderdik haaa bi şey daha var eşim memur diye belirtmişim alttaki seçenekte ev alırsanız ödeyeceğiniz taksit miktarı 1000-2000 burası türkiye ağaoğlu memur standartlarınıda görmeniz gerek insan hiç değilse memurlar içinde bir seçenek açar
çekilişle 100 kişiye 1+1 ev verselerdi daha iyi olurdu bilmiyorum memnun değilseniz konuyu silebilirim
vazgeçtim ben bundan sanki bankaya kredi başvuru yapıyorum sandım kendimi 
EVET GAMZELİ BANADA ÖYLE GELDİ VAZGECTIM BENDE HERŞEYİMİZİ ÖĞRENİYORLAR ;DKESİN DEVREMÜLK SATMAK İÇİN
en çok ziyaret ettiğim sitelere ilk forumu yazdım
çekilişle 100 kişiye 1+1 ev verselerdi daha iyi olurdu bilmiyorum memnun değilseniz konuyu silebilirim 
ödülden memnunuzda sorular bi tuhaf bende öğrenciyim yazıyorum illa ünvan istiyo
yok gayrimenkul bişiler bişiler

bende attım kafadan
anketin gönderildiğine dair hiç bir bilgi yer almadı sizde de mi böyle oldu?
Ben de dün gece doldurdum, explorer, mozilla ikisinden de doldurdum, form gitti yazmadı. Dolduran arkadaşlar bir cevap verirse seviniriz.
Ben de dün gece doldurdum, explorer, mozilla ikisinden de doldurdum, form gitti yazmadı. Dolduran arkadaşlar bir cevap verirse seviniriz.
anlaşılan böyle güzel ve kazanma şansı yuksek kampanyaya başvuran henüz yok