Bu kampanya COCA - COLA SATIŞ VE DAĞITIM A.Ş tarafından MPİnin 27.07.2010 tarih ve B.07.I.MPI.0.13.00.02-
401.02.99-1798-6773 sayılı izni ile Hedef Tanıtım tarafından düzenlenmektedir.
01 Ağustos 2010 (08.00) 08 Eylül
(23.00) tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm Adese ve Adesem mağazalarında tek seferde 3 TL ve katları
tutarında (her 3 TLye bir çekiliş hakkı) Fanta ürünlerinden alan tüketiciye kampanyaya katılabileceklerdir. Adese
Kart üyesi olmuş müşteriler, alışverişlerinden önce Adese kartlarını kasiyerlere sunmaları durumunda; kartların
kasa kart okuyusunda geçirilmesi ile harcama bilgilerinin müşteri hesaplarına aktarılması sağlanmaktadır. Kampanya
tarihleri arasında iade edilen ürünlerin çekiliş hakları iptal edilecektir. Talihliler, 12.09.2010 tarihinde Hedef
Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No:37 Kat:5 Şişli/İstanbul (Toplantı
Salonu) Adresin de saat 11.00 de noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çenkilişle belirlenecektir. Kampanya
genelinde yapılacak olan çekilişte,
1 talihli 1.000 TL Adese Hediye Çeki, 50 talihli 100 TL Adese Hediye Çeki,
ikramiyesi kazanacaktır. Ayrıca 100 talihli MPİ izin kapsamı dışında 50 TL Adese Hediye Çeki kazanacaktır.
(Kazanılan Adese Hediye Çekleri 21.10.2010 tarihine kadar Adese ve Adesem mağazalarında kullanılmak üzere geçerli olup, altın, döviz, tekel, alkollü içecek, sigara ve misli ürün alımlarında kullanılamayacaktır. Hiçbir şekilde
nakit paraya dönüştürülemez). Kazanan talihliler, 20.09.2010 tarihli Radikal gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca,
asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 05.10.2010 tarihi mesai saati sonuna kadar
başvurmayan asiller ile 20.10.2010 tarihi mesai saati sonuna kadar başvurmayan yedeklere ikramiye verilmez.
Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Üyelik
bilgileri (Adı, Soyadı, Doğum Tarihi, Adresi, Telefon numarası) eksik veya kayıtlı olmayan Adese Kart sahiplerine
çekiliş hakkı verilmeyecektir. Bir kişiye birden fazla ikramiye verilemez. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal
yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Bu piyangoya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin