Gönderen Konu: Banvit - Saatli Tarif Takvimi Destek  (Okunma sayısı 20180 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Ynt: Banvit - Saatli Tarif Takvimi Destek
« Yanıtla #120 : 11 Eylül 2010, 21:28:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ayselcim sıkma canını aynısını taftta bizede yaptı(lar) orda amaçlarına ulaştılar.şöyleki bize durup durup sahte oy veriyorlardı.aynısını sizede yaptılardı burda.sonrada aynen alay etmişti bu şahıs.bazıları eleştirmek ve alay etmek için üye buraya benim gördüğüm
Doğrudur alay etmişimdir.  Öyle kurallara aykrı yöntemlerle oy basıp da silinen herkesle dalga geçerim ben.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #121 : 11 Eylül 2010, 21:29:33 »
tesekkürler arkadaşlarr yorumlarınız için
canım kuşbaşı etli karnıyarık nasıl olur onuda bir yaz bilmeyenler vardır öğrenir belki canım  ;)

Gerek yok , banvitin sayfasında var biraz üşenip de okursan sen de öğrenirsin nasıl yapıldığını ve biraz düşünerek de tahayyül edebilirsin neye benzeyeceğini.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #122 : 11 Eylül 2010, 21:30:45 »
Ayrıca bayanlar yemek yapar doğrudur da bütün meşhur aşçılar genelde erkektir. Bu yüzden benim kanaatim gayet tabii ki önemlidir.

sadece bu cumleye bir lafım var meşhur aşcılar genelde erkektir ama aşcı olanlar yemekten anlar çunku uzmanlık alanları yemektir yani herkesin yemekten anlaması mumkun değildir bu iş bilimsel bir iştir ki benim yiğenim aşcılık okuyor baştan aşağı herşeyi bilirler ne nasıl pişer ne derecede pişer bilirler teoriktede pratiktede
 siz  patlıcanlı et sote ne şekilde olması gerektiğinide bilseydiniz o fotoğraf için silinicek demezdiniz
bence biraz erkek aşcılarmızın daha doğrusu aşcılarımızın sitelerini benim gibi okumanızı tavsiye ederim naçizane

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #123 : 11 Eylül 2010, 21:32:25 »
tesekkürler arkadaşlarr yorumlarınız için
canım kuşbaşı etli karnıyarık nasıl olur onuda bir yaz bilmeyenler vardır öğrenir belki canım  ;)

Gerek yok , banvitin sayfasında var biraz üşenip de okursan sen de öğrenirsin nasıl yapıldığını ve biraz düşünerek de tahayyül edebilirsin neye benzeyeceğini.
ben banvit sayfalarına bakmam ben yabancı sitelerden yemek araştırıım istersen sanada birkaç siteyi tavsiye ederim
benimde ayrıca öğrenmeme gerek yok hergun yemek sitelerini araştıran biri olarak ben anlatıyım istersen
ayrıca aşcılık okuyan yiğenimide sorarım gerekirse eğer  :)
« Son Düzenleme: 11 Eylül 2010, 21:39:52 Gönderen: cilekrecelii »

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #124 : 11 Eylül 2010, 21:54:11 »
ayselcim sıkma canını aynısını taftta bizede yaptı(lar) orda amaçlarına ulaştılar.şöyleki bize durup durup sahte oy veriyorlardı.aynısını sizede yaptılardı burda.sonrada aynen alay etmişti bu şahıs.bazıları eleştirmek ve alay etmek için üye buraya benim gördüğüm
Doğrudur alay etmişimdir.  Öyle kurallara aykrı yöntemlerle oy basıp da silinen herkesle dalga geçerim ben.

anlama sorunu yaşyorsun tekrar diyim o zaman ben sana.eğer sahte oy verseydik kendimize 4-5-6. sırada olamazdık tümden silinirdik.sen gibi çok bilmişler şikayet ede ede ve bize sahte oy vere vere geriledik biz. sen herşeyi çok biliyorsun ama şunu bil bence en çok bu lazım sana ' insanlarla alay etmek hoş değil!!' eleştiri memuru kesildin başımıza ;)
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #125 : 11 Eylül 2010, 21:58:05 »
Kampanya bittiğine göre neyi tartışıyoruz. Kampanya varken tartışma, bitince tartışma, sonuçlar açıklanında ek bir kavga daha oluyor..
Konuyu kilitliyorum.

Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin