0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayselcim sıkma canını aynısını taftta bizede yaptı(lar) orda amaçlarına ulaştılar.şöyleki bize durup durup sahte oy veriyorlardı.aynısını sizede yaptılardı burda.sonrada aynen alay etmişti bu şahıs.bazıları eleştirmek ve alay etmek için üye buraya benim gördüğüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintesekkürler arkadaşlarr yorumlarınız içincanım kuşbaşı etli karnıyarık nasıl olur onuda bir yaz bilmeyenler vardır öğrenir belki canım
tesekkürler arkadaşlarr yorumlarınız için
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintesekkürler arkadaşlarr yorumlarınız içincanım kuşbaşı etli karnıyarık nasıl olur onuda bir yaz bilmeyenler vardır öğrenir belki canım Gerek yok , banvitin sayfasında var biraz üşenip de okursan sen de öğrenirsin nasıl yapıldığını ve biraz düşünerek de tahayyül edebilirsin neye benzeyeceğini.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayselcim sıkma canını aynısını taftta bizede yaptı(lar) orda amaçlarına ulaştılar.şöyleki bize durup durup sahte oy veriyorlardı.aynısını sizede yaptılardı burda.sonrada aynen alay etmişti bu şahıs.bazıları eleştirmek ve alay etmek için üye buraya benim gördüğümDoğrudur alay etmişimdir. Öyle kurallara aykrı yöntemlerle oy basıp da silinen herkesle dalga geçerim ben.