Gönderen Konu: Blade  (Okunma sayısı 19794 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sera34

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Blade
« Yanıtla #70 : 03 Ekim 2010, 11:31:35 »
ben bu yarışmada kendimle ilgili bir şey daha öğrendim meğerse ben tam bir motorsiklet tutkunuymuşumda haberim yokmuş ;D ;D ;D

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #71 : 03 Ekim 2010, 11:34:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben bu yarışmada kendimle ilgili bir şey daha öğrendim meğerse ben tam bir motorsiklet tutkunuymuşumda haberim yokmuş ;D ;D ;D
Evet,birkaç oyundan sonra devamlı tıklanıp ratingin daha da fazla artması için hiç alakası olmadığı halde motosiklet tutkunu oluyorsunuz!Tam bir komedi. ;D

Çevrimdışı sera34

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 03 Ekim 2010, 11:40:28 »
Evet,birkaç oyundan sonra devamlı tıklanıp ratingin daha da fazla artması için hiç alakası olmadığı halde motosiklet tutkunu oluyorsunuz!Tam bir komedi. ;D
;D ;D

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #73 : 03 Ekim 2010, 13:16:11 »
Vodafone uygulamadan kazanmıştın değilmi..Yanlışım yoksa..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

guvenmimar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #74 : 03 Ekim 2010, 13:27:04 »
Vodafone uygulamadan kazanmıştın değilmi..Yanlışım yoksa..
evet uygulama geliştirmiştim. 10 satırlık basit bir kod.

guvenmimar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #75 : 03 Ekim 2010, 21:40:21 »
hesabımı kapatıyorum artık foruma girip birşey yazmayacağım. hedeflediğim şey aslında hakkıyla yarışanlar için iyi olsa da nedense forumdan birileri olayı acaip paranoid android boyutuna getirdi.
umarım süreç sonunda hedeflediğim gibi daha sağlam herkesin hakkıyla kazanacağı oyunlar yapılır.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 03 Ekim 2010, 22:07:35 »
hesabımı kapatıyorum artık foruma girip birşey yazmayacağım. hedeflediğim şey aslında hakkıyla yarışanlar için iyi olsa da nedense forumdan birileri olayı acaip paranoid android boyutuna getirdi.
umarım süreç sonunda hedeflediğim gibi daha sağlam herkesin hakkıyla kazanacağı oyunlar yapılır.

Birçok kimse hakkıyla kazanmak istiyor merak etme. Fakat kötü niyetli insanlar da var. O yüzden seçtiğin yol yanlış. Hile yapanların sayısı artacak bak. Sen de göreceksin. 
İşin androidçe olan tarafı ise. Senin tarafından böyle bir teklif gelmesi. Yani bu şuna benziyor.  Nuri Alço'nun kadın hakları savunucusu olması gibi birşey bu.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 03 Ekim 2010, 22:34:40 »
anlamadgım konu arkadaş tüm hileleri sitende yayınla,ondan sonra da hilesiz bir yarişma istiyorum de nasıl olacak bu iş,bu hileleri görenler boş mu duracak yada site sahipleri açıklarını mı düzeltecekler pek anlamadim dogrusu amacı :o

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 03 Ekim 2010, 22:44:15 »
bu ne ya :DDDD komedi.

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #79 : 05 Ekim 2010, 11:54:03 »

Birçok kimse hakkıyla kazanmak istiyor merak etme. Fakat kötü niyetli insanlar da var. O yüzden seçtiğin yol yanlış. Hile yapanların sayısı artacak bak. Sen de göreceksin. 
İşin androidçe olan tarafı ise. Senin tarafından böyle bir teklif gelmesi. Yani bu şuna benziyor.  Nuri Alço'nun kadın hakları savunucusu olması gibi birşey bu.
:D :D :D :D :D

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.