0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yasin yapar
arkadaşlar oyun oynanmıyor sizde de aynı sorun varmı.. yasin00 ne yaptın sen yahu 501 puan aldıktan sonra oyun kilitlendi. oynamak istiyorum sorun oluşuyor.. açıklama yapabilecek biri varmı..oyun sitesi kasten mi oyunu durdurdu acaba.. yardımmm:))))
No Comment
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNo Comment Neyse sonu Axess'deki gibi olmasın da. Axess'den silmişlerdi çünkü yüksek puan yapınca.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar oyun oynanmıyor sizde de aynı sorun varmı.. yasin00 ne yaptın sen yahu 501 puan aldıktan sonra oyun kilitlendi. oynamak istiyorum sorun oluşuyor.. açıklama yapabilecek biri varmı..oyun sitesi kasten mi oyunu durdurdu acaba.. yardımmm:))))Geçen gün bana güvenmimar denilen elemanın sitesini soruyordu. Siteyi bulmuş sanırım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar oyun oynanmıyor sizde de aynı sorun varmı.. yasin00 ne yaptın sen yahu 501 puan aldıktan sonra oyun kilitlendi. oynamak istiyorum sorun oluşuyor.. açıklama yapabilecek biri varmı..oyun sitesi kasten mi oyunu durdurdu acaba.. yardımmm:))))Geçen gün bana güvenmimar denilen elemanın sitesini soruyordu. Siteyi bulmuş sanırım... bana da sormuştu bulmuş demek