0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben cooler da 6 . ya düştüm ama yarışma sonunda kadar ilk 100 de olurmuyum o muamma. yarişmada hediye parfüm için ilk katılan 100 mü yoksa yarişma sonunda ilk100 ün içinde mi olmak gerekiyor hediye parfüm için yarısma sonunda ilk 100 de olmak gerekiyor.suan için en cok arkadasını getiren ilk 100e kontür hediyesi varmış.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben cooler da 6 . ya düştüm ama yarışma sonunda kadar ilk 100 de olurmuyum o muamma. yarişmada hediye parfüm için ilk katılan 100 mü yoksa yarişma sonunda ilk100 ün içinde mi olmak gerekiyor
ben cooler da 6 . ya düştüm ama yarışma sonunda kadar ilk 100 de olurmuyum o muamma.
yaa arkadaslar 30.soruya kadar nasıl geliyosunuz ben 22 ye faln anca geliorum ve sıram hic degişmıyor nedense.bide sürem bitmedıgı halde süreniz bitti diyor sorular kapanıyor neden acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa arkadaslar 30.soruya kadar nasıl geliyosunuz ben 22 ye faln anca geliorum ve sıram hic degişmıyor nedense.bide sürem bitmedıgı halde süreniz bitti diyor sorular kapanıyor neden acaba Taktiksel çalışcaksın bu işlerde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa arkadaslar 30.soruya kadar nasıl geliyosunuz ben 22 ye faln anca geliorum ve sıram hic degişmıyor nedense.bide sürem bitmedıgı halde süreniz bitti diyor sorular kapanıyor neden acaba Taktiksel çalışcaksın bu işlerde +1 katılıyorum size.Ancak ilk 3 e oynamak için bilgisayar, mouse ve internet hızının çok iyi de olması gerekiyor