Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç birinden kazanmayım ama su ejoyadan ben kazanym yaa :d cok istiyorum onuuuuu![]()
ah kıyamam merak etme kuzum ejoya sürekli sponsorum artık önümüzdeki aylarda altın,pırlanta şeklinde ilerleyeceğiz:)
kazanırsın yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç birinden kazanmayım ama su ejoyadan ben kazanym yaa :d cok istiyorum onuuuuu![]()
ah kıyamam merak etme kuzum ejoya sürekli sponsorum artık önümüzdeki aylarda altın,pırlanta şeklinde ilerleyeceğiz:)
kazanırsın yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç birinden kazanmayım ama su ejoyadan ben kazanym yaa :d cok istiyorum onuuuuu![]()
hehehhe cnm bnm şanslısın sen zaten bakalım kimler kazancak:)
jillfood yollucam dedi haftasonuna kadar beklemedeyiz anlayacağın:)
kazanırsın yani
Bak altın pırlanta dedin gözlerim daha da parladı kocaman kömür karası oldular br an..
kekler içinde beklemedeyim inşallah ben şehir dışına çıkmadan gelirler yoksa çok üzülürüm uyaaa