0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç birinden kazanmayım ama su ejoyadan ben kazanym yaa :d cok istiyorum onuuuuu ah kıyamam merak etme kuzum ejoya sürekli sponsorum artık önümüzdeki aylarda altın,pırlanta şeklinde ilerleyeceğiz:)kazanırsın yani
hiç birinden kazanmayım ama su ejoyadan ben kazanym yaa :d cok istiyorum onuuuuu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç birinden kazanmayım ama su ejoyadan ben kazanym yaa :d cok istiyorum onuuuuu ah kıyamam merak etme kuzum ejoya sürekli sponsorum artık önümüzdeki aylarda altın,pırlanta şeklinde ilerleyeceğiz:)hehehhe cnm bnm şanslısın sen zaten bakalım kimler kazancak:)jillfood yollucam dedi haftasonuna kadar beklemedeyiz anlayacağın:)kazanırsın yani Bak altın pırlanta dedin gözlerim daha da parladı kocaman kömür karası oldular br an.. kekler içinde beklemedeyim inşallah ben şehir dışına çıkmadan gelirler yoksa çok üzülürüm uyaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç birinden kazanmayım ama su ejoyadan ben kazanym yaa :d cok istiyorum onuuuuu ah kıyamam merak etme kuzum ejoya sürekli sponsorum artık önümüzdeki aylarda altın,pırlanta şeklinde ilerleyeceğiz:)hehehhe cnm bnm şanslısın sen zaten bakalım kimler kazancak:)jillfood yollucam dedi haftasonuna kadar beklemedeyiz anlayacağın:)kazanırsın yani