bana gelsin ben de hemen yazacağım şikayet
Henkel bu şaşmamak lazım, gezersenfa daki gibi, illa kendini şikayet ettiricekya

...mübarek gün insanların vaktini çalıp niye kandırıyolar yaa, yok set vercez yok paket vercez,madem ne vericeksen içerigini söle millet bilsin bu yanıltmaca niye???
aynı iş yerinden 3 kişi kazandık hala hiç birimize birşey gelmedi bu size yine köpük gelmiş
o şekilde de yollamayabilirler haberiniz olsun, biz de gezersenfa'da aynı pansiyondan 3 kişi katılmıştık yollamadılar aynı ip diye

halbuki ben önerdim katılın diye reklamlarını yaptım
yollayacakları da 2-3 parça şey toplasan 5 lira edicek, firma cimri olunca böyle oluyo yapcak bişey yok
hile var, aynı ip vs. diye yollamadıkları da yanlarına kar kaldı
o şekilde de yollamayabilirler haberiniz olsun, biz de gezersenfa'da aynı pansiyondan 3 kişi katılmıştık yollamadılar aynı ip diye
halbuki ben önerdim katılın diye reklamlarını yaptım
yollayacakları da 2-3 parça şey toplasan 5 lira edicek, firma cimri olunca böyle oluyo yapcak bişey yok
hile var, aynı ip vs. diye yollamadıkları da yanlarına kar kaldı
Şikayet var'a yazanların hepsine yolladılar. Bana 5 paket geldi aynı adrese
merhaba taf tan her 100.kısı olarak kazandıgım hedıye paketim(!) geldı hedıye seti kazanacagımız yazdıgı halde bana yalnızca 1 adet kopuk geldı bır hata var sanrım tek bır u
run hedıye seti olamaz heralde .. okadar ugraş ve emegın karsılıgı bu olmamalıydı sayın taft.....
yazdım
banada köpük geldi her kargoya sevinirim ama buna pek sevinmedim .haksızlık bence
ya banada dün köpük geldi sinirim bozuldu bide içinden küçük kağıt çıktı onda bile yazıyo kazandıklarım taft ,glıss,fa,theramed die
Firmaya mail atan arkadaşlara cevap geldimi

bende şimdi firmaya mail attım