0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bunu yazdım''Stilleri destekleyen her 100.kişi, kendi stilini eklemese bile Taft hediye seti kazanacak'' demiştiniz Sadece saç köpüğü gönderdiniz. ben bu paketi kazanmak için hergün oylamaya katıldım sadece bir saç köpüğü olduğunu bilseydim kesinlikle katılmazdım. Belirttiğiniz hediye setinin bu olmadığına inanıyorum sadece 1 adet Saç köpüğü set olarak tanımlanamaz. lütfen bu konuyu açıklığa kavuşturun. taft özel hediye paketi diye tek ürünü yolladınız. ben bunu kabul etmiyorum.iyi olmuşmu arkadaşlar HARİKA OLMUS
bende bunu yazdım''Stilleri destekleyen her 100.kişi, kendi stilini eklemese bile Taft hediye seti kazanacak'' demiştiniz Sadece saç köpüğü gönderdiniz. ben bu paketi kazanmak için hergün oylamaya katıldım sadece bir saç köpüğü olduğunu bilseydim kesinlikle katılmazdım. Belirttiğiniz hediye setinin bu olmadığına inanıyorum sadece 1 adet Saç köpüğü set olarak tanımlanamaz. lütfen bu konuyu açıklığa kavuşturun. taft özel hediye paketi diye tek ürünü yolladınız. ben bunu kabul etmiyorum.iyi olmuşmu arkadaşlar