0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kazananların hediyeleri 20 gün ila 1 ay içerisinde adreslerine teslim edilecektir yazıodu. yani boşuna beklemeyin arkadaşlar. unutun nası olsa bi gün gelicek süpriz olur işte :D:D
gözün aydın kardeşim neler var pakette??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananların hediyeleri 20 gün ila 1 ay içerisinde adreslerine teslim edilecektir yazıodu. yani boşuna beklemeyin arkadaşlar. unutun nası olsa bi gün gelicek süpriz olur işte :D:Dher 100. kişi dağıtımına henüz başlanmamış fakat ağustos sonuna kadar gönderimler yapılacakmış.dün aradım görüştüm.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingözün aydın kardeşim neler var pakette??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananların hediyeleri 20 gün ila 1 ay içerisinde adreslerine teslim edilecektir yazıodu. yani boşuna beklemeyin arkadaşlar. unutun nası olsa bi gün gelicek süpriz olur işte :D:Dher 100. kişi dağıtımına henüz başlanmamış fakat ağustos sonuna kadar gönderimler yapılacakmış.dün aradım görüştüm. oylayan 100. kişiler mi canım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananların hediyeleri 20 gün ila 1 ay içerisinde adreslerine teslim edilecektir yazıodu. yani boşuna beklemeyin arkadaşlar. unutun nası olsa bi gün gelicek süpriz olur işte :D:Dher 100. kişi dağıtımına henüz başlanmamış fakat ağustos sonuna kadar gönderimler yapılacakmış.dün aradım görüştüm. oylayan 100. kişiler mi canım. evet gamzeli dün bir beyle görüştüm herhangi bir sıkıntı olmadığını ve ilk kazananların gönderilerini şuan yaptıklarını biz her 100. kişi gönderimlerinide ağustos sonuna kadar göndermeye başlayacaklarını söyledi canım.