0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananların hediyeleri 20 gün ila 1 ay içerisinde adreslerine teslim edilecektir yazıodu. yani boşuna beklemeyin arkadaşlar. unutun nası olsa bi gün gelicek süpriz olur işte :D:Dher 100. kişi dağıtımına henüz başlanmamış fakat ağustos sonuna kadar gönderimler yapılacakmış.dün aradım görüştüm. oylayan 100. kişiler mi canım. evet gamzeli dün bir beyle görüştüm herhangi bir sıkıntı olmadığını ve ilk kazananların gönderilerini şuan yaptıklarını biz her 100. kişi gönderimlerinide ağustos sonuna kadar göndermeye başlayacaklarını söyledi canım.bende düşünüyordum niye gelmiyor diye? Çok sağol rahatladım şimdi. ayda yılda birşy kazandım o da gelmedi diye üzülüyordum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananların hediyeleri 20 gün ila 1 ay içerisinde adreslerine teslim edilecektir yazıodu. yani boşuna beklemeyin arkadaşlar. unutun nası olsa bi gün gelicek süpriz olur işte :D:Dher 100. kişi dağıtımına henüz başlanmamış fakat ağustos sonuna kadar gönderimler yapılacakmış.dün aradım görüştüm. oylayan 100. kişiler mi canım. evet gamzeli dün bir beyle görüştüm herhangi bir sıkıntı olmadığını ve ilk kazananların gönderilerini şuan yaptıklarını biz her 100. kişi gönderimlerinide ağustos sonuna kadar göndermeye başlayacaklarını söyledi canım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananların hediyeleri 20 gün ila 1 ay içerisinde adreslerine teslim edilecektir yazıodu. yani boşuna beklemeyin arkadaşlar. unutun nası olsa bi gün gelicek süpriz olur işte :D:Dher 100. kişi dağıtımına henüz başlanmamış fakat ağustos sonuna kadar gönderimler yapılacakmış.dün aradım görüştüm. oylayan 100. kişiler mi canım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananların hediyeleri 20 gün ila 1 ay içerisinde adreslerine teslim edilecektir yazıodu. yani boşuna beklemeyin arkadaşlar. unutun nası olsa bi gün gelicek süpriz olur işte :D:Dher 100. kişi dağıtımına henüz başlanmamış fakat ağustos sonuna kadar gönderimler yapılacakmış.dün aradım görüştüm.
kazananların hediyeleri 20 gün ila 1 ay içerisinde adreslerine teslim edilecektir yazıodu. yani boşuna beklemeyin arkadaşlar. unutun nası olsa bi gün gelicek süpriz olur işte :D:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingözün aydın kardeşim neler var pakette??benim kutu açık ulaştı elime şu küçük beyaz şişe yok içinde şikayet vara yazsamda bidahamı istesem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingözün aydın kardeşim neler var pakette??
gözün aydın kardeşim neler var pakette??
Diş macunu + Ağız bakım suyuymuş