0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin çok istemiştimmm Canımmmm..Üzüldüm bak şimdi..Başka hediyelerime inşallah.Ben de bugün hastanedeydim öğleden sonra..18:24 de sonuç bana ulaşmış ancak bakabildim.. bende zaten şans yokkii Bu bakımdan ortak yönümüz olabilir,bloglardan ben de artık şanssızım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin çok istemiştimmm Canımmmm..Üzüldüm bak şimdi..Başka hediyelerime inşallah.Ben de bugün hastanedeydim öğleden sonra..18:24 de sonuç bana ulaşmış ancak bakabildim.. bende zaten şans yokkii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin çok istemiştimmm Canımmmm..Üzüldüm bak şimdi..Başka hediyelerime inşallah.Ben de bugün hastanedeydim öğleden sonra..18:24 de sonuç bana ulaşmış ancak bakabildim..
çok istemiştimmm
yaa gitmiş fa lar
kazanamamışım .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanamamışım . ne gülüyon ozaman bak bizim sinirimiz bozuldu alıyoz