0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayyyyyyyyy ben çok ama çok sevindim çok sağol canım zeynep haber verdi bana da umarım hepiniz daha da güzellerini kazanırsınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayyyyyyyyy ben çok ama çok sevindim çok sağol canım zeynep haber verdi bana da umarım hepiniz daha da güzellerini kazanırsınız cici sen buaralar çok şanslısın vallaha allah bozmasın benim bloğumdanda hediye üstüne hediye kazanıyosun maaşallah diyelim azcık bizede yollasana şansını
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayyyyyyyyy ben çok ama çok sevindim çok sağol canım zeynep haber verdi bana da umarım hepiniz daha da güzellerini kazanırsınız cici sen buaralar çok şanslısın vallaha allah bozmasın benim bloğumdanda hediye üstüne hediye kazanıyosun maaşallah diyelim azcık bizede yollasana şansını valla açıldı şansım bir ara kazanamıyordum bloglardan döndü yine şansım çok seivndim valla sizlerede nasip olur inşallahh
Kazanan arkadaşlar, bilgilerinizi yolladım..Güle güle kullanın Falarınızı..Maillerinize tek tek dönemedim yoğunluktan..