-
Gönderen:
sibelert
01 Ağu, 2010 00:02
-
bu aşkın en acı yanı ayrılık ya..
öyle ama ayrılıklardan çok şey öğrenir insan. dostunu, düşmanını,değip değmeyeceğini.çokkkk şey öğrenir.
-
Gönderen:
glh_n
01 Ağu, 2010 00:07
-
Ne demiş Can baba;
"O olmazsa yaşayamam
O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle O daha az sever seni,
Senin O'nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem....
.........
................
-
Gönderen:
ecrim
01 Ağu, 2010 00:07
-
5,5 senelik beraberlikten sonra ayrıldık..ilk günler ölmeyı bile düşünmüştüm.çok acı çektim.bu yazıyı yazan arkadaşı çok iyi anlıyorum ama zaman gerçekten de herşeyın üstünü kapatıyor,yara kabuk bağlıyor.geçmez denilen acılar bitıyor.şimdi ise onu o zamandan sonra bir iki kez gördüm uzaktan ve 'ben bu kişiyi mi sevmiştim 'dedim.yani nasıl sevebildiğime şaşırdım.geçer geçer..neler geçmiyor ki..
-
Gönderen:
Scorpion
01 Ağu, 2010 00:08
-
Günümüzdeki aşklar hep çıkar üzerine kurulu artık. Ayrıl- Baskasıyla beraber ol - Boşan- Başkasıyla evlen.. Çocuk oyuncagı oldu artık ilişkiler.. Herkes zoru gördümü kaçıyo, veya en ufak tartışmada boşanıyolar. Bu devirde biriyle ciddi bi ilişkiye baslamak ve evlenmek çok zor. Evlenip ilişkiyi sonsuza kadar sürdürmek dahada zor. Herşey yalan dolan
-
Gönderen:
logocuk
01 Ağu, 2010 00:11
-
Eger Birbirimizden vazgeçebilirsek ve yıllar sonra görürsem bu kişiyimi sevmişim demem diyemem YİNE OLSA YİNE SEVERİM derim severim ama kendimi bukadar kaptırmam ipler elinden tamamen gidince artık çekemiyo insan
-
Gönderen:
logocuk
01 Ağu, 2010 00:12
-
Ne demiş Can baba;
"O olmazsa yaşayamam
O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle O daha az sever seni,
Senin O'nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem....
.........
................
Evet çok güzel demiş ama eminim ki bunu demeden önce oda yaşamıştır
-
Gönderen:
sibelert
01 Ağu, 2010 00:13
-
sco, her zaman öyle değil. ama çoğunluk maalesef öyle bu zamanda.ama çok seven, karşılığını alan ve mutlu olanlarda var.galiba büyük aşk acısını bir kere tatmak ve sonra mutluluğun kıymetini bilmek lazım.ayrılığımızın ilk günü demiş logocuk ve ayrılmayacağız diye eklemiş.olanla , ümit edilen her zaman maalesef ki aynı değil.tek aynı olan şey her şey için zaman lazım olduğu:(
-
Gönderen:
ecrim
01 Ağu, 2010 00:15
-
umarım kısa süreli bir ayrılık olur aranızdaki ..özleyerek birbirinize geri dönersiniz inş.biz dönemedik maalesef..pişmanlığım sadece bu kadar uzun bir ilişkide boş yere çabalamak oldu.verdiğim emeklere acıyorum.ömrümün en güzel senelerini çaldı buna üzülüyorum.şimdi çok mutluyum.o ne yapıyor bilmiyorum.ben evleneli çok oldu o hala bekardı..mutlu olsun diyemem kat kat acısını çeker inş..
-
Gönderen:
mukoo
01 Ağu, 2010 00:18
-
zaman her şeyi değiştiriyor
-
Gönderen:
logocuk
01 Ağu, 2010 00:24
-