Gönderen Konu: Bugün ayrılığımızın ilk günü...  (Okunma sayısı 10611 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Berfinn

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Bugün ayrılığımızın ilk günü...
« Yanıtla #30 : 01 Ağustos 2010, 14:23:31 »
Hiç gereği yokken hayatına giren insanlar..Hiç gereği yokken karşına çıkarlar..Hiç gereği yokken gününü haftanı ayını belkide yıllarını alırlar..Hiç gereği yokken gece-gündüz aklından geçen her düşünceye bulaşırlar..Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutlu ederler.....SONRA Hiç gereği yokken hayatından çıkıp giderler...

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 01 Ağustos 2010, 14:25:48 »
herkesin bir acısı var anlaşılan. Scorpion'a aldırmayın paylaştıklarımı dinleyin, ağlayın  ;D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #32 : 01 Ağustos 2010, 14:27:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
herkesin bir acısı var anlaşılan. Scorpion'a aldırmayın paylaştıklarımı dinleyin, ağlayın  ;D

Uğruna ağlamaya değecek insan oldugunu düşünüyosanız ağlayın tabi. Ama ağlamaya değecek bi insan olsaydı bırakıp gitmezdi dimi? Karar sizin..
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2010, 14:51:40 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 01 Ağustos 2010, 14:29:48 »
Desteğiniz için teşekkür ederim beni biraz olsun rahatlatıyor :) Ama kadar bağlanmışım ki ondan önce yaşamamışım gibi geliyor ondan öncesini hatırlamıyorum tüm yaşamımım boyunca hep benimleydi sanki öle kaptırmışımki nasılsa biz birbririmizden kopamayız diye düşünüp geleceğmin en ince detayını bile onu düşünerek planlamışım.Onun için okadar çok şeyden vazgeçtimki o farkında olmasada ,Ben nasıl toparlıcam bunları tek başıma kendime nasıl yeniden bi hayat kurcam hiç bilmiyorum. Geri bir adım atsam düzelcez biliyorum ama rtık tüm adımları atan olmaktan sıkıldım.Attığım admla tekrar kısırdöngü yaşıycaz tekrar bu noktaya gelcez biliiyorum oysa o bir adım atsa herşey düzelcek ama ne yaptıysam anlatamadım bunu hala umudum var bensiz yapamayacağını biliyorum yada biliyodum

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 01 Ağustos 2010, 14:45:36 »
logocuk fazla kaptırmışsın kendini. neden tüm kızların irade gücü bu kadar az  :P

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #35 : 01 Ağustos 2010, 14:52:16 »
logocuk fazla kaptırmışsın kendini. neden tüm kızların irade gücü bu kadar az  :P

Ben kızları daha kolay unutuyolar daha az acı çekiyolar diye biliyodum ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 01 Ağustos 2010, 14:54:13 »
  o hayatıma girdikten sonra hayatımı aklımın değil duygularımın yönlendirmesiyle yaşadım çoğu zaman eger bu irade gücünün az olduğu demekse doğrudur :)
 Kızlar veya erkekler diye değerlendirmek nekadar doğru bilemicem kişiden kşiye değişebilecek şeyler bunlar ama ortada gerçekten emek ve aşk varsa iki taraf içinde çok zor olduğuna eminim

Çevrimdışı soon83

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #37 : 01 Ağustos 2010, 15:06:39 »
Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu yaşatsın daha belirsiz bu kadar canını sıkma... dediğin gibi emek ve aşk varsa yarın nolcağını belli olmaz ki  _?  ;)  yarın olmuş bu olanlara sevdiğinle beraber gülersin ...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #38 : 01 Ağustos 2010, 23:58:12 »
"Sadece Ben ve de Sen .."
ben senin her şeyinde "bir şey" olmak için her şeyin olmadım..
ben senin hayatında bir rüzgarda buluşacak söz olmadım..
ben senin için büyüttüm aşkı bencil olmadım..
ben seninle aşka yeniden başladım..
ben seni beni sevdiğinden biraz fazla sevmiş olmalıyım..
ben seni hani tanırdım ya şimdi  bu yıkılan büyük aşkın altındayım..
ben seni bende ararken kalbimin anahtarını kaybetmiş olmalıyım..
Ben senin açtığın yaraların ilacı olamayacağım..
ben seni sevdim çok sevdim ama uğruna ölmem için kalbine hançer mi saplamalı sevgili?.

bende sevmiyorum ayrılıkları..içimden geçen birkaç satırı döktüm..aslında çok uzundu kırptım..her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum..hiçbir söz sizin bu halinizi kurtarmaya yetmeyecektir..şair derki; acılardan geçmeli aşka inanmak için ama sadece şunu demek isterim özetle ; "Yine olan Aşka oldu.."
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #39 : 02 Ağustos 2010, 00:43:19 »
"Sadece Ben ve de Sen .."
ben senin her şeyinde "bir şey" olmak için her şeyin olmadım..
ben senin hayatında bir rüzgarda buluşacak söz olmadım..
ben senin için büyüttüm aşkı bencil olmadım..
ben seninle aşka yeniden başladım..
ben seni beni sevdiğinden biraz fazla sevmiş olmalıyım..
ben seni hani tanırdım ya şimdi  bu yıkılan büyük aşkın altındayım..
ben seni bende ararken kalbimin anahtarını kaybetmiş olmalıyım..
Ben senin açtığın yaraların ilacı olamayacağım..
ben seni sevdim çok sevdim ama uğruna ölmem için kalbine hançer mi saplamalı sevgili?.

bende sevmiyorum ayrılıkları..içimden geçen birkaç satırı döktüm..aslında çok uzundu kırptım..her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum..hiçbir söz sizin bu halinizi kurtarmaya yetmeyecektir..şair derki; acılardan geçmeli aşka inanmak için ama sadece şunu demek isterim özetle ; "Yine olan Aşka oldu.."

devrim bu ne ya. offf offf .ben bile dertlendim :(
yine olan aşk a oldu  :(  :'(