yeliz nursen ve ayfer tesekkürler canlarım. ben 2 hafta boyunca yarıştım sabahtan aksama oy topladım facebboktan özel msj ile.hergün aynı kişilerden oy istedim liste yaptım kendime kim verdi kim vermedi
ama yine de gnlük topladıgım oy 100 110 civarını gecemedi faceobokumda 400küsür kişi olmasına ragmen.
yarışma 1 hafta uzatıldı uzatılmasa kazanan ben yeliz ve büşra vural olacaktık.
yarışma 1 hafta uzadı.fatmadan yardım istedim saolsun elindeki 20 fake hesabı verdi hakkını helal etsin 2 gün oyladım kendimi.benim yanımda gibi gözüktü bana demedi kaynımda yarışıyor ben kendim tesadüf gördüm.böyle oluncada güvenim sarsılıyor.sordugumda kaynıma verdim diğer 2side onun arkadsıdır ben tanımıyorum dedi.3 ödül içinde sahip çıkmış benm devam etmemin mantıgı yoktu artık.10günde yaptıgım 1200 puanı 3 günde yapılınca.
ülker anlarsa büyük firmayla gercek oyumla kazanırım dedim ama oda olmadı ülker inceleme gereği dahi duymadı
incelese tüm facebooklar duvarları boş anlardı ama anlıyamadı böylesi nasipmiş

bensadece insanları tanıdıgıma seviniyorum bu olayda kim yanımda kim değil görmüş oldum.
3.gün bu kazanan 3 isimler oylanmaya başladı (1 hafta uzatıldı günde 400 400 artarsa benim oy sayım geçilecekti mantık bu) yoksa yarışmak isteyen ilk günden yarışır.
o hesaplardan onu gördüğün gün sinirlendim bıraktım yarışmayı bilgisayarımın ekran kartıda bozuldu nete giremedim
bu 3 isim girdi sonradan.
3 isiminde aynı kişi olmayabilir ama 3 isimde arkadaş.bana fatmanın verdiği 20 hesaptan bu 3 isime oy atıldıgını görünce sordum birisi kaynım tüm facebook hesaplarımı ona verdim.
diğer 2sini tanımıyorum dedi
demek kaynısı kendisiyle birlikte 2 yakın dostuna daha psp kazandırmış.güle güle kullansınlarrr fake fake.
9 aydır oylamalı yarışmalara girmiyordum
2 kez girdim 1 i mynet pelin iyi bilir günlerce oy topladık ama ellerinde 2000 adet mynet hesabı olan forumdan arkadaslarımız kaazndı mynetten saatleri
2.cisi buna girdim bundada fake facebook hesabı olan kazandı.demek artık firmalar yoruldu fakeleri ayırt edemiyor.
yarışmalar eskisi gibi titiz incelenmiyor
eskiden cok az gercek oyla bile hediyeler kazanırdım.artık fakesi olan kazanıyorr