Gönderen Konu: ‎Dankek'den PSP kazananlar açıklandı!  (Okunma sayısı 7588 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Ynt: ‎Dankek'den PSP kazananlar açıklandı!
« Yanıtla #20 : 23 Temmuz 2010, 08:37:54 »
ayyy biz boşuna oy toplamak için uğraşıyoruz ya  >:( >:( yazık
aysel senin uğraşlarını bende gördüm ve çok üzüldüm kazanamadığına inan elimden geldiğince günlük destek olmaya çalıştım boş ver canım canın saolsun ne diyelim dünya hile dünyasına dönmüş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 23 Temmuz 2010, 08:45:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
abooooooo ne dolaplar dönüyor bende saf gibi her yarışmalarda milletten oy toplamaya çalışıyorum,aç 1000 hesap kazan mis gibi...........
Şuan destek istediğim bir yarışma yok ama bunları duyunca insan kendini gerçekten garip hissediyor emek sarfet çalış çabala insanlardan oy için ricada bulun millet kendi kendine oy versin. ??? ??? ??? ??? ???

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
« Yanıtla #22 : 23 Temmuz 2010, 09:01:34 »
neler neler varmış .rabbim böyle şeylerden korusun bizi.bende üzülüyordum facede duvara yazı yazmayı bile bilmiyorum diye demekki herşeyde bir hyr varmış .rabbim böyle şeylerden uzak tutsun bizi .aysel  ve diğer kazanamayan arkadaşlar in.ş başka bir yarışmada hakkınızla kazanırsınız .

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #23 : 23 Temmuz 2010, 09:15:29 »
oww neler olmuş böyle...
 :o

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #24 : 23 Temmuz 2010, 09:28:00 »
Daha önceki bir yarışmada kampanyaveliahtı isimli nickin kendisine ait olduğunu söylemişti bana şimdi kim kazandı ben anlamadım ya sabah sabah okuyunca beynim döndü ;D ;D ;D

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
« Yanıtla #25 : 23 Temmuz 2010, 09:28:59 »
adminimizi niye karıştırdın anlamadım .
yakında blog açıp tüm hileleri açıklicam. böyle adminler bile hile yapıyorsa bu işin çivisi çııkmıştır.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 23 Temmuz 2010, 09:31:15 »
adminimizi niye karıştırdın anlamadım .
yakında blog açıp tüm hileleri açıklicam. böyle adminler bile hile yapıyorsa bu işin çivisi çııkmıştır.

adminle modu karıştırdı galiba arkadaş

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 23 Temmuz 2010, 09:44:00 »
yeliz nursen ve ayfer tesekkürler canlarım. ben 2 hafta boyunca yarıştım sabahtan aksama oy topladım facebboktan özel msj ile.hergün aynı kişilerden oy istedim liste yaptım kendime kim verdi kim vermedi
ama yine de gnlük topladıgım oy 100 110 civarını gecemedi faceobokumda 400küsür kişi olmasına ragmen.
yarışma 1 hafta uzatıldı uzatılmasa kazanan ben yeliz ve büşra vural olacaktık.

yarışma 1 hafta uzadı.fatmadan yardım istedim saolsun elindeki 20 fake hesabı verdi hakkını helal etsin 2 gün oyladım kendimi.benim yanımda gibi gözüktü bana demedi kaynımda yarışıyor ben kendim tesadüf gördüm.böyle oluncada güvenim sarsılıyor.sordugumda kaynıma verdim diğer 2side onun arkadsıdır ben tanımıyorum dedi.3 ödül içinde sahip çıkmış benm devam etmemin mantıgı yoktu artık.10günde yaptıgım 1200 puanı 3 günde yapılınca.
ülker anlarsa büyük firmayla gercek oyumla kazanırım dedim ama oda olmadı ülker inceleme gereği dahi duymadı
incelese tüm facebooklar duvarları boş anlardı ama anlıyamadı böylesi nasipmiş  ;) bensadece insanları tanıdıgıma seviniyorum bu olayda kim yanımda kim değil görmüş oldum.
3.gün bu kazanan 3 isimler oylanmaya başladı (1 hafta uzatıldı günde 400  400 artarsa benim oy sayım geçilecekti mantık bu) yoksa yarışmak isteyen ilk günden yarışır.
o hesaplardan onu gördüğün gün sinirlendim bıraktım yarışmayı bilgisayarımın ekran kartıda bozuldu nete giremedim
bu 3 isim girdi sonradan.

3 isiminde aynı kişi olmayabilir ama 3 isimde arkadaş.bana fatmanın verdiği 20 hesaptan bu 3 isime oy atıldıgını görünce sordum birisi kaynım tüm facebook hesaplarımı ona verdim.
diğer 2sini tanımıyorum dedi
demek kaynısı kendisiyle birlikte 2 yakın dostuna daha psp kazandırmış.güle güle kullansınlarrr fake fake.
9 aydır oylamalı yarışmalara girmiyordum
2 kez girdim 1 i mynet pelin iyi bilir günlerce oy topladık ama ellerinde 2000 adet mynet hesabı olan forumdan arkadaslarımız kaazndı mynetten saatleri
2.cisi buna girdim bundada fake facebook hesabı olan kazandı.demek artık firmalar yoruldu fakeleri ayırt edemiyor.
yarışmalar eskisi gibi titiz incelenmiyor
eskiden cok az gercek oyla bile hediyeler kazanırdım.artık fakesi olan kazanıyorr
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2010, 09:52:28 Gönderen: aysell »

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 23 Temmuz 2010, 09:45:59 »
20 tanesini bana verdi sevgili yengen kendini oyla die 2 gün oyladım

bu cümle yeterli sanıırm sizi anlatmak için yengem size iyilik yapmış benim yarıştıgımı bilmeden kötü etmiş  :D Ben zaten bilgisayarcıyım elimde istemediginiz kadar psp mevcut kazananlarla da akraba filan degilim sadece forumdan dostlarım sultan turan da forumdan kübra çoruh ta ayrıca buldugunuz profil kübra çoruk a ait her kimse diger kazanan kübra çoruh   ;D ;D çok dikkatsizsiniz aysel hanım...

sen zaten bilgisayarcıymışsın  elinde istemediğimiz kadar psp mevcutmuş.o zaman gözün doysun kolleksiyonuna 1 tane daha psp eklenmiş tebrklerrr

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 23 Temmuz 2010, 10:11:03 »
Vay be neler olmuş hakkaten,daha yazılanların yarısını bile okuyamadim. :)