500 kişi doldumuki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinüyelik bilgilerini güncellemem için banada mail geldi ama kazandınız diye birşey yazmıyordu sadece adresi yazıp yolladım heveslenmek istemem ama sanırım bizde kazanmış oluyoruz dimi![]()
![]()
![]()
gelen mail:
Sevgili SUNAR dostu,
İnce belli sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sistemde üyeliğiniz onaylanmıştır. Üyelik bilgilerinizdeki eksik bilgileri bizlerle paylaşmanız için aşağıdaki iletişim formunu doldurarak göndermenizi rica ederiz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
16 Ağustos itibari ile başlayan 'SUNAR İNCE BELLİ TARİFLERİ YARIŞMASI' na tariflerinizi göndererek büyük hediyeler kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.
30 Eylül 2010 tarihine kadar sürecek olan 'SUNAR İNCE BELLİ TARİFLER' yarışmamızda ;
Birinciliği kazanan tarife ARÇELİK FIRIN
İkinciliği paylaşacak 3 tarife KORKMAZ TENCERE-TAVA SETİ
Üçüncülüğü paylaşacak 6 tarife ARÇELİK FRİTÖZ hediye!!!
Ayrıca tarif gönderen ilk 1.000 kişiden her 20. Kişiye, çekilişsiz kurasız SUNAR İnce Belli Hediye seti hediye
bence kazandınız demek değil..keşke öyle olsa ama...diğer arkadaşlara da aynı mail mi geldi?
bana da aynısı geldi.hediyeyı yollayacağız diye yazmışlar ondan adres istemeişler...
18 Ağustos'ta gönderdiğimiz mailde teknik bir hata oluştuğundan dolayı bilgilerinizi tekrar güncellemenizi rica eder anlayışınız için teşekkür ederiz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitemize tarifinizi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Hediyelik sunar setimizi size göndermemiz için kargo yapacağımız adresi aşağıdaki linke tıklayarak bizle paylaşınız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin18 Ağustos'ta gönderdiğimiz mailde teknik bir hata oluştuğundan dolayı bilgilerinizi tekrar güncellemenizi rica eder anlayışınız için teşekkür ederiz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitemize tarifinizi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Hediyelik sunar setimizi size göndermemiz için kargo yapacağımız adresi aşağıdaki linke tıklayarak bizle paylaşınız.
bence en son gelen bu mail doğrudur.Bu maili almış arkadaşlar kazanmış oluyordur diye düşünüyorum.Bu mail bugün bana da geldi.