0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar yeni bir mail geldi yeni bir adres bilgileri güncelleme sayfası yapmışlar ordan ulaşıcaksınız bilgileriniz güncelendi diye mesaj geliyor yolladıktan sonraEvet banada gelmiş
arkadaşlar yeni bir mail geldi yeni bir adres bilgileri güncelleme sayfası yapmışlar ordan ulaşıcaksınız bilgileriniz güncelendi diye mesaj geliyor yolladıktan sonra
bana mail falan gelmedi,acab agelen mail bana e-posta ile gönderebilir misiniz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana mail falan gelmedi,acab agelen mail bana e-posta ile gönderebilir misiniz?Herkese özel olarak tanımlı link geliyo ve ona tıklayarak ad-soyad giriliyo. Başkası sana e-posta gönderse sen o linke tıklayıp yapamazsın. Zaten önceden kullanılan link bidaha kullanılamıyo denedim şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana mail falan gelmedi,acab agelen mail bana e-posta ile gönderebilir misiniz?Herkese özel olarak tanımlı link geliyo ve ona tıklayarak ad-soyad giriliyo. Başkası sana e-posta gönderse sen o linke tıklayıp yapamazsın. Zaten önceden kullanılan link bidaha kullanılamıyo denedim şimdiad soyad adres düzenlem linki çıkıyor o geldi şimdi kazanmış oldum mu olmadım mı