0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün babama birileri 10 tl ip al eşiniz kızınız zincir örsün 130 tlye alalım falan demişler babamın bir arkadaşı 500 tl ödemiş ip sipariş etmiş ama dolandırıcı olabilirlermi hiç böle bişi duymadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün babama birileri 10 tl ip al eşiniz kızınız zincir örsün 130 tlye alalım falan demişler babamın bir arkadaşı 500 tl ödemiş ip sipariş etmiş ama dolandırıcı olabilirlermi hiç böle bişi duymadım halam benzer bişey yaşamıştı havlu kenarı için elde kalmış ipleri satıp örün şu fiyata sizden alcaz deyip ipleri sattıktan sonra toz olmuşlardı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün babama birileri 10 tl ip al eşiniz kızınız zincir örsün 130 tlye alalım falan demişler babamın bir arkadaşı 500 tl ödemiş ip sipariş etmiş ama dolandırıcı olabilirlermi hiç böle bişi duymadım halam benzer bişey yaşamıştı havlu kenarı için elde kalmış ipleri satıp örün şu fiyata sizden alcaz deyip ipleri sattıktan sonra toz olmuşlardı.Bunu annemde yaşadı. Çeyizimde saçma sapan renklerden örülmüş bir sürü havlu kenarı var Tabi kullanacak biri yok.