0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende efkarlıyım.artık 1 ay kaldı Rüzgarın gelmesine.gece uykular haram,ağrıdan sağa sola dönemiyorum.zombi gibiyim.elimde yelpaze kolum koptu sallamaktan ter atıyorum...birde sevmediğim halde yemek zorunda olduğum besinler...isyanlardayım...benim için gelsin....Aldırma Gönül Aldırma....
canlarıım çok sağolun çook desteğiniz için beni anladığınız için Allahım sağlıkla kavuştursun bizi inşallah...bu aralar aktif olamıyorum kaburgalarım batıyor oturunca oğlum bi doğsun onu uyutur uyutur gelirim artık seviyorum sizleri..sağlıcakla kalıın
avon için sadece 10 oy lazımdı ama kimse oy vermedi. çok kızgınım biz millete oy veriyoruz.üyelik bile açabiliyorum bazen oy atmak için.ama herkes kendine müslüman ya da belli başlı kişiller hep birbirine yardım ediyo..kazandıklarım sayfasına bakıom hiç açılmamış konulardan kazanılmış şeyler var..gözüm yok Allah daha çok versin..ama siyasi parti liderleri gibi sadece oy zamanı gelenler var..artık kimse oy istemesin..ve bence böylelerine kimse oy vermesin..sadece kazandırmak için yokuz burda kazanmak içinde varız..