Gönderen Konu: Serbest Kürsü'nün Serbest Bölgesi  (Okunma sayısı 12617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Ynt: Serbest Kürsü'nün Serbest Bölgesi
« Yanıtla #20 : 15 Temmuz 2010, 16:58:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende efkarlıyım.
artık 1 ay kaldı Rüzgarın gelmesine.
gece uykular haram,ağrıdan sağa sola dönemiyorum.
zombi gibiyim.
elimde yelpaze kolum koptu sallamaktan ter atıyorum...
birde sevmediğim halde yemek zorunda olduğum besinler...
isyanlardayım...

benim için gelsin....

Aldırma Gönül Aldırma....
 :-\
Ay canım benim ya Allah bir avazda kurtarsın inşallah ..........

o günler ne zordur çok iyi bilirim.

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 15 Temmuz 2010, 17:02:42 »
bende efkarlıyım.
artık 1 ay kaldı Rüzgarın gelmesine.
gece uykular haram,ağrıdan sağa sola dönemiyorum.
zombi gibiyim.
elimde yelpaze kolum koptu sallamaktan ter atıyorum...
birde sevmediğim halde yemek zorunda olduğum besinler...
isyanlardayım...

benim için gelsin....

Aldırma Gönül Aldırma....
 :-\

canım ya inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.rabbim kolaylığını verir umarım.kendine iyi bak fazla yorma kendini.bol su tüket.allaha emanet ol ;)
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #22 : 15 Temmuz 2010, 18:48:54 »
canlarıım çok sağolun çook :)
desteğiniz için beni anladığınız için Allahım sağlıkla kavuştursun bizi inşallah...
bu aralar aktif olamıyorum kaburgalarım batıyor oturunca oğlum bi doğsun onu uyutur uyutur gelirim artık :)
seviyorum sizleri..
sağlıcakla kalıın :)

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 15 Temmuz 2010, 18:52:49 »
desteğiniz için beni anladığınız için Allahım sağlıkla kavuştursun bizi inşallah...
bu aralar aktif olamıyorum kaburgalarım batıyor oturunca oğlum bi doğsun onu uyutur uyutur gelirim artık :)
seviyorum sizleri..
sağsalim Rüzgarına kavuşursun inş.kendine iyi bak bol bol dinlen.

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 15 Temmuz 2010, 19:07:53 »
seviyorum sizleri..

ahh anneemmm Allah kurtarsın sağ salim kavuş inş oğluşuna.Allah izin verirse doğumdan sonraki ilk bikaç ay oturursun ozamanlar bol bol uyuyolar.ama gel gör ki bi ele avuca gelsinler bak nasıl oturuyosun pc ye.benim kız 1,5 yaşında şimdi.karnını doyur tüm ihtiyacını gider ver eline bebeklerini kızım bak,ben azcık bakıcam pc ye diyorum sen bebeklerinle oyna.ilk 2-3 dk oynuyor sonra bi bakmışım laptopun tepesinde hatta hızını alamayıp bazen üzerine oturur.şuan tek tuş zayimiz var.ama ilerleyen zamanlarda sanırım tuş  muş kalmıycak klavyede.canı saolsun napalım Allah sağlıklı ömürler versinde :) :)

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek
« Yanıtla #25 : 15 Temmuz 2010, 19:22:12 »
zamane bebekleri oyuncakta oynamıyor  laptop telefon mp3 player böyle şeyler oynuyolar  ;D

Çevrimdışı sevgi84

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 18 Temmuz 2010, 03:28:43 »
seviyorum sizleri..

bizde seni çok seviyoruz canım.sen dinlen şimdi.oğluşunu kucağına aldığın saniye tüm çektiğin ağrılar stresler hepsi birden kayboluvericek.rabbim kolay doğum nasip etsin
şans bana güldüğünde ,  dişleri döküktü ....

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #27 : 23 Temmuz 2010, 00:12:16 »
avon için sadece 10  oy lazımdı ama kimse oy vermedi. :(çok kızgınım >:( biz millete oy veriyoruz.üyelik bile açabiliyorum bazen oy atmak için.ama herkes kendine müslüman ya da belli başlı kişiller hep birbirine yardım ediyo..kazandıklarım sayfasına bakıom hiç açılmamış konulardan kazanılmış şeyler var..gözüm yok Allah daha çok versin..ama siyasi parti liderleri gibi sadece oy zamanı gelenler var..artık kimse oy istemesin..ve bence böylelerine kimse oy vermesin..sadece kazandırmak için yokuz burda kazanmak içinde varız..

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 23 Temmuz 2010, 00:25:28 »
avon için sadece 10  oy lazımdı ama kimse oy vermedi. :(çok kızgınım >:( biz millete oy veriyoruz.üyelik bile açabiliyorum bazen oy atmak için.ama herkes kendine müslüman ya da belli başlı kişiller hep birbirine yardım ediyo..kazandıklarım sayfasına bakıom hiç açılmamış konulardan kazanılmış şeyler var..gözüm yok Allah daha çok versin..ama siyasi parti liderleri gibi sadece oy zamanı gelenler var..artık kimse oy istemesin..ve bence böylelerine kimse oy vermesin..sadece kazandırmak için yokuz burda kazanmak içinde varız..
çok kötü bir durum . :(

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 23 Temmuz 2010, 00:52:28 »
seviyorum sizleri..

2 sene once ben de bu durumdaydım arkadasım kalkıp ağlardım gecelerı eşim uyurken boğasım gelırdı ;D cumartesı oğlusumun dogum gunu nasıl oldu nasıl gectı anlamadım bıle  ;D belkıde unuttum ama sen bayağı yaza bırakmıssın ruzgarı  :D :D Allah sağlıcakla kucağına almayı nasıb etsın az kaldı :-* :-* :-* :-*
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D